Iuliana Tudor arată divin la 43 de ani. Frumoasa vedetă de la TVR a mărturisit care este secretul prin care își păstrează silueta

Iancu Andreea 20.10.2020, 07:59
Iuliana Tudor arată divin la 43 de ani. Frumoasa vedetă de la TVR a mărturisit care este secretul prin care își păstrează silueta

Vedeta de la TVR pare să cunoască secretul împotriva trecerii timpului. Deși are 43 de ani, Iuliana Tudor arată divin. Prezentatoarea a dezvăluit care este obiceiul care o ajută să își păstreze silueta de la 20 de ani.

Cum reușește Iuliana Tudor să aibă o siluetă de invidiat

O prezență caldă și mereu luminoasă, Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „Vedetă populară” de la TVR 1, arată excepțional. În ciuda faptului că a împlinit 43 de ani, vedeta pare să fi oprit timpul în loc. Silueta Iulianei pare mai degrabă cea a unei tinere de 20 de ani.

Deși ar părea că frumoasa prezentatoare se străduiește din răsputeri să arate astfel, Iuliana a mărturisit în cadrul unui interviu care este secretul pe care îl urmează cu sfințenie pentru o siluetă perfectă.

„Echilibrul e cheia. Nu-mi refuz nimic din ce îmi place, dar am grijă ca zilele următoare să aerisesc organismul. Să-i dau timp și spațiu să elimine dacă e cazul ce i-am dat mai greu. Respect 3 mese pe zi la ore fixe și 2 litri de apă zilnic. Somn 8 ore și mișcare de 3 ori pe săptămână. Nu mănânc fast food prăjeli sau alimente puternic procesate. Am aceeași greutate ca la 20 de ani. Când am pus 2-3 kg reduc cantitatea și mănânc ceva foarte ușor la fiecare masă. Măresc și cei 2 litri de apă. Într-o săptămână m-am reglat”, a declarat Iuliana Tudor, conform click.ro.

Iuliana Tudor are o siluetă de invidiat, la 43 de ani
Iuliana Tudor are o siluetă de invidiat, la 43 de ani

Un nou sezon al emisiunii „Vedetă populară”

Iuliana este o prezentatoare îndrăgită de publicul telespectator, care aștepta cu nerăbdare ca emisiune „Vedetă populară” să revină pe micile ecrane. În ciuda restricțiilor impuse de pandemie, producătorii au reușit să filmeze emisiunea de la TVR 1. Astfel, publicul o poate urmări din nou pe frumoasa Iuliana Tudor în fiecare săptămână.

„Sezonul 5 a debutat cu dreptul ca audiență și mă bucur că am reușit să fidelizăm un public constant pentru show-ul nostru. Fiind vorba de o licență a partenerilor noștri de la Casa de producție Zucchero, formatul se păstrează. La fel și componența juriului. Noutatea o reprezintă concurenții din acest sezon și poveștile lor. Ne-am bucurat de prezența unei doamne speciale, prof. universitar la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Apoi o domnișoară care a construit ca proiect în liceul ei un taraf de fete, apoi un tânăr aflat în plasament care ne-a emoționat extraordinar…și multe alte exemple, pe care vă las să le descoperiți în fiecare duminică seară. Noutatea este și felul în care am realizat filmările și întreaga producție a sezonului 5, pe care a trebuit să le adaptăm pandemiei. A fost greu, dar am reușit să păstrăm nivelul profesional al programului pentru ca telespectatorii să aibă parte de același conținut bun cu care i-am obișnuit”, povestește Iuliana conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...