Iulia Vântur, umilită din nou de Salman Khan. Ce a putut să facă actorul chiar de faţa cu ea, la o emisiune, în direct

Andra Daoud, Paul Dobrescu 25.01.2022, 14:54
Iulia Vântur, umilită din nou de Salman Khan. Ce a putut să facă actorul chiar de faţa cu ea, la o emisiune, în direct

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de ani buni, iar presa este cu ochii pe ei la fiecare apariție. Recent, cei doi au urcat pentru prima oară împreună pe scenă, iar momentul lor a fost prilej de comentarii pentru mulți. Actorul indian a făcut un gest pe care mulți dintre cei care au văzut imaginile l-au considerat grosolan și sfidător la adresa Iuliei Vântur.

Iulia Vântur, pe aceeași scenă cu Salman Khan

În urmă cu peste un deceniu, Iulia Vântur uimea pe toată lumea cu decizia de a renunța la cariera înfloritoare pe care o avea în televiziune, în România, pentru a începe o viață nouă în India. Vedeta a pornit de la zero acolo, iar la scurt timp apărea informația că frumoasa româncă are o relație cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

La scurt timp și cu ajutorul oamenilor potriviți pe care i-a întâlnit, Iulia Vântur se lansa în muzică în India. Vedeta a avut mai multe proiecte muzicale ambițioase, de-a lungul timpului, care au prins la public și au motivat-o să facă în continuare ceea ce îi place. Recent, Iulia Vântur a lansat poate cel mai important proiect al său de până acum, fiind vorba despre un videoclip în care joacă și iubitul ei.

Piesa „Main Chala” este una de dragoste și a apărut pe YouTube în urmă cu câteva zile. În doar 24 de ore de la lansare, videoclipul, în care protagoniștii sunt Salman Khan și actrița Pragya Jaiswal, a adunat 20 de milioane de vizualizări.

Ce a făcut Salman Khan de față cu Iulia Vântur

După lansare, Iulia Vântur a fost invitată să cânte melodia pe scena de la „Big Boss”, versiunea indiană a emisiunii „Big Brother”. În platou s-a aflat și nimeni altul decât iubitul ei, Salman Khan. Toți ochii au fost ațintiți asupra lor, cu atât mai mult cu cât era prima apariție a lor împreună pe o scenă.

Cei doi s-au tachinat puțin, Iulia a vorbit despre melodie și despre videoclip, după care a invitat-o alături de ei pe scenă și pe actrița Pragya Jaiswal, partenera lui Salman Khan din videoclip. Iulia i-a rugat pe cei doi să danseze și să recreeze momentul romantic din clip, în timp ce ea interpreta melodia.

Chiar dacă momentul a fost unul emoționant, au existat și voci care l-au criticat pe actorul indian pentru că nu s-ar fi purtat cuviincios cu iubita lui. Cineva a scris în secțiunea de comentarii că, dacă ar fi iubit-o cu adevărat, ar fi spus că este iubita lui. Alții au criticat apropierea dintre actorul indian și partenera din videoclip, spunând că nu se cade să facă asemenea gesturi chiar sub ochii iubitei lui.

Urmăriți Impact.ro și pe