Iulia Vântur şi Salman Khan îşi doresc să devină părinţi. Vedeta, declaraţii despre copil: „Primesc cu bucurie”

Dumitrică Roxana 29.07.2022, 18:42
Iulia Vântur şi Salman Khan îşi doresc să devină părinţi. Vedeta, declaraţii despre copil: „Primesc cu bucurie”

Iulia Vântur se iubește de mulți ani cu celebrul Salman Khan, iar de-a lungul timpului s-au tot auzit zvonuri despre despărțire. Acestea s-au dovedit a fi neadevărate, dar lumea continuă să vorbească.

Iulia Vântur, adevărul despre viața sa amoroasă

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu mulți ani pentru a-și trăi povestea de dragoste alături de celebrul actor indian Salman Khan. În tot acest timp s-a tot zvonit că cei doi s-au despărțit, însă s-a dovedit a fi neadevărat de fiecare dată. Vedeta este o femeie fericită și împlinită și a spus adevărul despre cum este viața ei amoroasă în momentul de față.

De fiecare dată când s-a auzit vreun zvon legat de despărțirea ei de Salman Khan, Iulia Vântur a stat deoparte și nu a reacționat. Ultima dată, însă, vedeta sătulă până peste cap de aceste vești false a făcut public faptul că totul este în regulă între ei.

Iulia Vantur si Salman Khan
Iulia Vantur si Salman Khan

,,Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…’’, a declarat Iulia Vântur

Când va deveni mamă Iulia Vântur

Actrița a vorbit clar și răspicat în ceea ce privește căsătoria dintre ea și Salman Khan. Ea nu consideră că un document ar putea stabili implicarea și intensitatea vieții sale sentimentale. Un lucru îl știm sigur, nu este căsătorită cu actorul de la Bollywood, însă nici nu urmează prea curând acest lucru.

Mai mult, Iulia Vântur a spus că i-ar plăcea să devină mamă, doar că până acum nu a sosit acel moment. Consideră că un copil este un dar divin, iar dacă ar fi să rămână însărcinată vreodată, ar primi acest cadou cu bucurie.

,Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!” a spus fosta prezentatoare tv .

Urmăriți Impact.ro și pe