Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu. “Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”. Anunț sfâșietor

Iancu Andreea 02.06.2020, 15:55

Iulia Vântur și Salman Khan trec prin clipe extrem de dificile, după ce o persoană dragă lor a decedat. Se pare că cei doi artiști sunt extrem de afectați de pierderea suferită. Iulia este cea care a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, anunțând tristul eveniment.

Iulia Vântur, fericită peste hotare

Vedeta nu mai este de multă vreme atât de angrenată în evenimentele ce au loc în România. Casa adoptivă a Iuliei Vântur este acum India, unde Iulia are o relație cu faimosul Salman Khan. Deși cei doi au evitat să apară împreună sau să facă declarații despre idilă, se pare că nu se mai ascund. Astfel, românca se gândește chiar la o nouă postură, aceea de mamă. Potrivit cancan.ro, Iulia își dorește să devină mamă, dar nu se gândește neapărat la o căsătorie.

Iulia se bucură de o viață frumoasă în India Foto - unica.ro
Iulia se bucură de o viață frumoasă în India
Foto – unica.ro

Doliu în viața Iuliei Vântur și a lui Salman Khan

Frumoasa Iulia Vântur și celebrul Salman Khan trec prin momente grele. Cei doi sunt în doliu după ce un apropiat al celor doi a murit. Acesta este un artist de la Bollywood care s-a stins din viață din pricina infecției cu COVID-19.

Pentru a nota această experiență și a-și exprima tristețea, Iulia a decis să posteze un mesaj pe rețelele de socializare. Vedeta îl plânge pe Wajid Khan, ce avea numai 43 de ani când s-a stins. Acesta era unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India. Wajid Khan era foarte apropiat de Salman Khan, acesta fiind cel care a compus și cântat mai multe albume pentru filmele actorului indian, printre care: “Dabangg”, “Wanted” și “Partner”.

Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste, a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Mesajul emoționant postat de Iulia Vântur Foto - Instagram
Mesajul emoționant postat de Iulia Vântur
Foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...