Iulia Vântur revine la tv în România. Cei de la Pro TV se vor enerva, unde va apărea iubita lui Salman Khan

Stan Filon 16.08.2022, 11:11

2022 se pare că este anul mutărilor în televiziune! După ce Dan Negru a lăsat Antena 1 pentru Kanal D, iar Monica Bârlădeanu a renunțat la Pro TV pentru Antena 1, iată că acum un alt nume mare din showbiz-ul românesc își pregătește revenirea pe micile ecrane din România. Vorbim despre nimeni alta decât de fosta vedetă pro TV Iulia Vântur. Frumoasa blondină este plecată de ani buni în India, însă acum se pregătește să revină la o televiziune din România.

Iulia Vântur revine la tv în România

Iulia Vântur a lăsat totul în urmă și a plecat să-și urmeze visul în India. Frumusețea ei a atras imediat producătorii de filme de la Bollywood, iar românca se pare că a devenit o actriță de succes. În plus, a urmat și cursuri de canto, dar a luat și lecții de dans, așa că a devenit foarte repede cunoscută printre actorii indieni. A ajutat-o mult și relația pe care o are cu celebrul actor indian Salman Khan.

Iulia Vântur a ajuns chiar să aibă concerte în Statele Unite ale Americii. Frumoasa blondină și-a cam supărat însă fanii, după ce a tradus un colind românesc în limba indiană, pe care l-a interpretat în spectacolele sale de peste ocean. Mai mult, se pare că aceasta a și dansat lasciv în timpul interpretării, lucru care a atras comentarii negative.

Iulia Vantur revine la tv in Romania
Iulia Vantur revine la tv in Romania

Unde o vom putea vedea pe Iulia Vântur

Fosta vedetă de televiziune s-ar putea să-și supere din nou fanii, obișnuiți să o vadă la Pro TV, după ce aceasta se pare că a semnat deja un contract cu o televiziune concurentă. Vorbim chiar despre Antena 1, unde va apărea chiar la îndrăgita emisiune iUmor.

Iulia Vântur va sta la masa juraților, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, de unde va juriza momentele speciale ale emisiunii, potrivit click.ro. Încă nu se cunosc prea multe detalii despre colaborarea pe care o va avea Iulia Vântur cu Antena 1, dacă va fi una de durată sau nu. Fanii ei cu siguranță se vor întreba dacă nu cumva frumoasa vedetă a revenit de tot în România, mai ales după ce s-a scris destul de mult că s-ar fi certat cu iubitul său indian. Vedeta a ținut recent să facă lumină în această problemă. Frumoasa blondină nu doar că a infirmat zvonurile, însă a spus că își dorește chiar și copii cu Salman Khan.

,,Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani… Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!” mărturisea Iulia Vântur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...