Iulia Vântur, mesaj cu subînțeles despre despărțire. Vedeta e vizibil afectată de ruptura din viața sa. „O relație se termină”

Narcisa Tomulescu 26.03.2023, 20:06

Iulia Vântur și-a pus fanii pe gânduri cu un mesaj postat recent pe Instagram Stories. Vedeta stabilită aproximativ 10 ani în India, alături de iubitul ei, actorul Salman Khan, pare foarte afectată de o ruptură produsă în viața sa. Toată lumea se întreabă acum dacă mesajul ei cu subînțeles ar putea avea legătură cu relația cu starul indian.

Iulia Vântur a renunțat la tot în România, de dragul lui Salman Khan

Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere când a decis să lase toate proiectele pe care le avea în România și să își urmeze inima, plecând în India. La scurt timp au apărut zvonurile legate de relația ei cu Salman Khan, însă frumoasa blondă a negat multă vreme legătura. Ea a preferat să își țină povestea de iubire departe de ochii lumii, chiar dacă peste tot apăreau dovezi că formau un cuplu.

Iulia Vântur a ținut multă vreme secretă relația cu Salman Khan
Iulia Vântur a ținut multă vreme secretă relația cu Salman Khan

Acum, după mai mulți ani în care lucrurile păreau să se desfășoare normal, Iulia Vântur a postat pe rețelele sociale un mesaj cu subînțeles despre despărțire și finaluri.

„Ai observat vreodată că, uneori, când încetezi să mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Asta e pentru că eforturile nu au fost niciodată din ambele sensuri, ci doar din partea ta”, este mesajul postat de Iulia Vântur și care i-a pus pe cei mai mulți pe gânduri.

Mesajul Iuliei Vântur trădează dezamăgirea

Cuvintele Iuliei Vântur au dus pe mulți cu gândul la faptul că este afectată de o ruptură prin care a trecut. Totuși, se pare că vedeta se referă mai degrabă la prieteni falși, decât la relații amoroase:

„Am avut câteva «prietenii» de genul acesta. Acum mi-au rămas doar acei câțiva oameni cărora chiar le pasă, care lasă ego-ul lor în afara prieteniei. Când găsești un prieten adevărat… păstrează-l lângă tine cu dragoste, grijă și onestitate”.

Iulia Vântur, păzită de poliție după o experiență terifiantă

Iulia Vântur este foarte iubită de publicul indian și se bucură de un succes fenomenal. Ea nu mai este doar iubita lui Salman Khan în țara „adoptivă”, ci a devenit vedetă la Bollywood. Recent, Iulia a trecut prin clipe extrem de neplăcute, împreună cu iubitul ei și familia acestuia.

Salman Khan a primit amenințări cu moartea de la un temut interlop indian, astfel că a solicitat protecție din partea Poliției. Iulia Vântur s-a trezit, astfel, înconjurată de echipaje de polițiști în propria casă, Salman Khan fiind disperat să își protejeze familia și iubita după amenințarea primită pe e-mail de la gangsterul Lawrence Bishnoi, unul dintre cei mai periculoși infractori din India.

Urmăriți Impact.ro și pe