Iulia Vântur, despre despărţirea de Salman Khan. Vedeta a răspuns sincer la întrebarea momentului

Badea Violeta 08.07.2021, 13:12
Iulia Vântur, despre despărţirea de Salman Khan. Vedeta a răspuns sincer la întrebarea momentului

După o lungă perioadă petrecută în India, Iulia Vântur s-a reîntors în România. Vedeta a petrecut foarte mult timp cu familia, și-a vizitat persoanele apropiate, dar a petrecut timp și singură. Din acest motiv, presa a făcut foarte multe specualții în legătura cu o posibilă despărțire dintre ea și Salman Khan. Iată ce a spus Iulia Vântur despre despărţirea de celebrul actor. Vedeta a răspuns sincer la întrebarea momentului!

Iulia Vântur, despre despărţirea de Salman Khan

Iulia Vântur s-a reîntors în România de ceva vreme, iar fanii cuplului au început să își pună întrebări cu privire la situația dintre cei doi. Vedeta se teme de pandemia din India și a preferat să rămână în România o bună perioadă de timp. Zilele trecute, Iulia Vântur a fost surprinsă singură la o cafenea și a plecat într-o vacanță în Grecia.

Cei doi nu au mai stat atât de mult despărțiți, iar fanii nu au știut cum să reacționeze. Mai mult decât atât, presa a început să vorbească despre o posibilă despărțire dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Așa cum știm, superba blondină este extrem de discretă și preferă să nu dezvăluie foarte multe detalii legate de poveste lor de iubire. Vânzând că zvonurile curg neîncetat, vedeta a ținut să deacărțile pe față.

„Şoc şi groază! Am fost surprinsă singură la restaurant. Am băut o cafea, am petrecut 15 minute cu mine. Eu plec de dimineaţă şi mă întorc seara, iar printre întâlniri mai iau câte o cafea, mai răspund la un mail, petrec timp cu mine.

De ce spune lumea că m-am despărţit de iubit?! Eu sunt aici pentru că am nişte lucruri de rezolvat, vin rar şi e aşa de bine să mă văd cu cei dragi. Au fost oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile.”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vantur, despre despartirea de Salman Khan
Iulia Vantur, despre despartirea de Salman Khan

Vedeta a răspuns sincer la întrebarea momentului

Iulia Vântur a declarat că nu a fost singură în Grecia, ci alături de cele mai bune prietene. Acolo, ea a petrecut opt zile de vis, s-a relaxat și s-a distrat de minune.

„Am fost în Grecia, plănuisem totul cu prietenele mele chiar înainte să ajung în România. A fost superb, relaxant, dar şi stresant pentru că am fost multe fete. Nu am avut vreodată o vacanţa cu toate, aşa s-a nimerit. Am stat 8 zile, iniţial am zis că stau doar 4, dar a fost prea frumos.

Nu am simţit că este pandemie acolo, totul este foarte relaxat. Singura chestie care îţi mai aduce aminte de asta e faptul că restaurantele se închid la ora 20. Am dansat, am mâncat, m-am distrat.”, a declarat Iulia Vântur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...