Iulia Vântur ar vrea să se întoarcă în televiziune, în România. Singura condiție pe care o pune

Nicu Stan, Diana Timișoreanu 25.05.2021, 14:15

Iulia Vântur ar vrea să se întoarcă în televiziune, în România. Singura condiție pe care o pune vedeta pentru a putea fi văzută din nou de către români la televizor, disponibilă în rândurile de mai jos.

Iulia Vântur vedetă în India. Interpretează două melodii celebre pe coloana sonoră a unui film

Iulia Vântur ar vrea să se întoarcă în televiziune, în România. Iubita lui Salman Khan nu are decât o condiție principală pentru asta. Iulia Vântur spune că s-ar implica în țară într-un proiect TV doar dacă i s-ar potrivi.

Iulia Vântur se află în această perioadă în România, unde va sta până ce își va rezolva problemele administrative pentru care a venit. Iubita lui Salman Khan a ajuns în România chiar în noaptea de Înviere.

Iulia Vantur, vedeta in India
Iulia Vantur, vedeta in India

Când a venit Iulia Vântur în România

”Am venit în România cu mult dor și nerăbdare. De câteva luni ne făceam planuri să ne vedem, însă de fiecare dată mai apărea o restricție. Acum însă a fost momentul perfect. Am ajuns acasă în seara de Înviere, cum nu se putea mai bine.

Îmi era dor să petrec Paștele acasă, cu familia. Pentru mine este foarte specială noaptea în care mergem la biserică și luăm lumină. Mă bucur mult că am reușit să fiu aici de Paște”, a spus Iulia Vântur, potrivit click.ro.

Iulia Vântur s-a adaptat în India

Vedeta noastră spune că s-a adaptat foarte bine în India, nu i-a fost ușor, dar că a atins o stare de echilibru. De asemenea, Iulia Vântur a precizat ce îi lipsește în India.

”Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România.

Iuliei Vântur îi lipsesc lucruri mici din țară

Ieri am ieșit în parc cu o prietenă bună și cățelul ei și așa de mult mi-a plăcut, am petrecut toată după-amiază în parc. M-am bucurat să văd că oamenii de orice vârstă își pot găsi locul, o activitate preferată, pot găsi liniște și se pot bucura de frumusețea naturii în mijlocul Bucureștiului.

Îmi lipsesc câteva din lucrurile mici… dar importante, așa cum este și firesc, aș îndrăzni să spun”, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, vedetă și în India

Iulia Vântur a povestit cum îi merge în India, țară care a început să o cunoască. O cunoaște datorită a două melodii care au ajuns celebre în țara lui Salman Khan, fiind melodii de pe coalana sonoră a filmului “Radhe”.

Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa “Seeti maar”, și cu piesa “Zoom zoom”, amândouă de pe coalana sonoră a filmului “Radhe”.

Indienii au acceptat-o pe Iulia Vântur

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontential și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a precizat Iulia Vântur.

Urmăriți Impact.ro și pe