Iulia Vântur a rupt tăcerea! Prin ce a trecut de fapt în India. Nu a fost totul numai lapte și miere

Iancu Andreea 13.05.2021, 14:30
Iulia Vântur a rupt tăcerea! Prin ce a trecut de fapt în India. Nu a fost totul numai lapte și miere

Fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine” a revenit pentru o perioadă în România, fiind purtată de dorul de casă și de familie pe plaiurile mioritice. Deși locuiește în India de ani buni, nimeni nu știe prin ce a trecut de fapt frumoasa Iulia Vântur, care a făcut de curând o mărturisire inedită. Vedeta a vorbit despre experiența din India și despre cât de dificil i-a fost să se adapteze unei lumi noi, recunoscând că toate schimbările au ajutat-o să se descopere. În ciuda succesului neașteptat din țara asiatică, Iulia povestește despre clipele grele cărora a fost nevoită să le facă față.

Iulia Vântur a recunoscut prin ce a trecut în India. Vedeta povestește cum a influențat-o această călătorie

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur lăsa deoparte succesul obținut în România și pornea pe un drum necunoscut, în India. Fără să știe ce o așteaptă, vedeta s-a avântat pe un teren nou, care însă s-a dovedit a fi de bun augur. Frumoasa de 40 de ani a reușit să aibă o ascensiune fulminantă pe piața muzicală asiatică, strângând milioane de fani cu vocea sa. Deși gurile rele au considerat că reușita sa i se datorează relației cu Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood, Iulia Vântur a recunoscut prin ce a trecut de fapt în India pentru a atinge acest nivel. Vedeta a mărturisit în cadrul unei apariții la Antena 3 că lucrurile au fost dificile, însă întreaga experiență a ajutat-o să se descopere.

Oricât de greu ar fi şi oricât de jos ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mă am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele. Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și știu că voi fi bine indiferent de situație, și-a deschis sufletul Iulia Vântur, la Sinteza Zilei.

Iulia Vântur a dezvăluit prin ce a trecut de fapt în India
Dorul de casă, cel mai aprig dușman în India

Vedeta a resimțit lipsa părinților săi. „Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut”

Fiind singurul copil al familiei, Iulia Vântur este adorată de părinții săi, care cu greu s-au obișnuit cu gândul că fiica lor s-a rupt complet de țara natală. Vedeta a povestit faptul că dorul de casă, de familie și prieteni a fost unul dificil de îndurat, însă dorința de a reușit în India a ajutat-o să treacă peste. Pe de altă parte, vedeta consideră că noua viață îi era cumva predestinată. Asemenea experienței pe care actrița Julia Roberts o dezvăluie în filmul „Eat, pray, love”, Iulia Vântur a recunoscut că avea nevoie de această călătorie în India pentru a se dezvolta.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință. Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie, a mai povestit vedeta.

Iulia Vântur a dezvăluit prin ce a trecut de fapt în India
Vedeta a descoperit o altă latură a personalității sale

Ce a învățat-o experiența acumulată în India. „Aveam nevoie de ea”

În ciuda dificultăților, Iulia Vântur culege acum roadele muncii și eforturilor sale. Din punct de vedere profesional are milioane de fani, zeci de piese și clipuri lansate, a cunoscut o mulțime de oameni importanți și a învățat de la fiecare câte ceva. În plus, la nivel personal, vedeta a reușit să își demonstreze că se poate baza pe sine în orice situație.

Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt. Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare, a mărturisit Iulia Vântur la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...