Iulia Vântur a primit verdictul final în dosarul în care era implicată. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au emis motivarea sentinței

Elena Avramescu 02.03.2021, 10:13
Iulia Vântur a primit verdictul final în dosarul în care era implicată. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au emis motivarea sentinței

Iulia Vântur, verdict final. În decursul zilei de ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au emis motivarea în dosarul iubitei lui Salman Khan, care s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care îl are împreună cu tatăl ei.

Iulia Vântur, verdict final în dosarul în care era implicată

Veste bună pentru Iulia Vântur, care a câștigat recent, la Iași, procesul pe care un vecin i-l intentase ei și tatălui său. În cursul zilei de ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dat publicității motivarea sentinței emise în dosarul vedetei TV. Se pare că totul a pornit de la un teren de un hectar, din județul Iași.

Se știe că în urmă cu câteva săptămâni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis să respingă acțiunea formulată de Constantin Ursu, în contradictoriu cu Iulia Vântur, tatăl acesteia, Valentin Vântur, Geanina Ursu, Mihaela Ursu, dar și Comisia Județeană de Fond Funciar.

Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate. Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur, au declarat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Decizia nu este definitivă, astfel că aceasta poate fi contestată oricând.

Iulia Vantur, verdict final in dosarul în care era implicata
Iulia Vantur

Acest proces a început la data de 1 august 2019, iar prin acțiunea formulată, Constantin Ursu a solicitat instanței din Iași să constate nulitatea absolută parțială a titlului de proprietate emis pe 5 martie 1993, cu privire la includerea printre beneficiari al lui Valentin Vântur, cu consecința înlăturării acestuia din titlul de proprietate, nulitatea absolută parțială a contractului de partaj voluntar autentificat pe 28 septembrie 1993, cu privire la lotul cuvenit tatălui Iuliei Vântur, dar și nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat pe 31 martie 2008, încheiat între Valentin și Iulia Vântur.

Sunt moștenitorul legal al autorilor C.U., decedat pe 23 februarie 1978, și M.U., decedată pe 30 iulie 1987. În această calitate, împreună cu fratele meu, M.U., decedat de pe 12 septembrie 2010, fără moștenitori legali, sunt singurul moștenitor. Am formulat o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate înregistrată pe 23 martie 1991, prin care am solicitat reconstituirea și eliberarea titlului de proprietate pentru suprafața de 1,00 ha de teren, deținută de autorii mei anterior colectivizării. Prin Hotărârea nr. 63 din 9 august 1991, s-a dispus validarea cererii mele, fiind înscriși în Anexa 3 cu suprafața de 1,00 ha teren, a spus Constantin Ursu, potrivit BZI.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...