Iulia Albu susține că soția îl trage în jos pe Ștefan Bănică. Cum a ajuns să o atace pe Lavinia

Cristian Cojocaru 08.04.2021, 13:35
Iulia Albu susține că soția îl trage în jos pe Ștefan Bănică. Cum a ajuns să o atace pe Lavinia

Unul dintre cele mai apreciate cupluri ale showbiz-ului românesc, a fost luat în vizor de către criticul de modă Iulia Albu. Așadar, Iulia Albu susține că soția lui Ștefan Bănică îl trage pe acesta în jos din cauza stilului ei vestimentar.

Iulia Albu a comentat despre soția lui Ștefan Bănică

Stilista vine cu afirmații foarte dure la adresa cuplului. Iulia Albu susține că Ștefan Bănică, în vârstă de 53 de ani, nu mai are același stil și totodată strălucirea cu care obișnuia să apară în public, atunci când forma un cuplu cu Andreea Marin. Criticul de modă este de părere că Lavinia l-a tras în jos din punct de vedere vestimentar pe celebrul cântăreț.

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pârva”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV.

Stilistul a comparat fotografiile în care cântărețul apare alături de Lavinia Pârva și cele în care era alături de Andreea Marin. Iulia Albu atrage atenția asupra faptului că între cei doi nu există o unitate a cuplului.

”Să ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pârva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului”, a mai adăugat fosta doamnă Albu.

Iulia Albu afirma ca stilul vestimentar al lui Stefan Banica nu mai este la fel de stralucitor
Iulia Albu afirma ca stilul vestimentar al lui Stefan Banica nu mai este la fel de stralucitor

”Cei doi nu se sincronizează stilistic”

Iulia Albu dă un sfat femeilor cu privire la aspectul de care trebuie să aibă grijă atunci când se află în compania unui bărbat.

”Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață, și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere”, a mai spus Iulia Albu la rubrica ei, din cadrul emisiunii lui „La Măruță”.

Criticul de modă afirmă că o femeie poate schimba stilul vestimentar al bărbatului, dând drept exemplu negativ celebrul cuplu.

“Pur și simplu, cei doi nu se sincronizează stilistic. Când ești un cuplu nu trebuie să arătați ca doi papagali. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate, și par fără structură. Nu are strălucirea pe care o avea când era cu Andreea Marin. Ei chiar arătau ca un cuplu. O femeie schimbă stilul vestimentar al unui bărbat și la Ștefan Bănică se vede asta”, a punctat stilistul.

Urmăriți Impact.ro și pe