Iulia Albu se mărită. Detalii despre nuntă și cine e mirele

Madlen Moraru 10.07.2020, 14:13

Iulia Albu mărturisea la un moment dat că nu este ușor de cucerit. Fashion editor-ul din emisiunea lui Cătălin Măruță are însă în prezent toate motivele de bucurie, pentru că pare să își fi găsit jumătatea. Vedeta și iubitul ei vor face nuntă și toate detaliile au fost date publicului chiar de către celebra blondină. Iulia Albu e una dintre cele mai controversate vedete și are o mare influență asupra modei din România.

Iulia Albu se mărită. Detalii despre nuntă și cine e mirele

Iulia Albu a decis să se mărite, la mai bine de șase ani de când a divorțat de designerul Mihai Albu, cu care are și o fiică. Cel care i-a furat inima de mai bine de patru ani se numește Mike. Bărbatul pare să fi fost încă din primele clipe total pe placul stilistei vestimentare. În diverse declarații făcute și în trecut, realizatoarea rubricii „Marțea neagră”, din emisiunea La Măruță, de pe PRO TV, recunoștea că are alături un bărbat foarte stilat și manierat.

„În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. (…) Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, își aducea aminte Iulia Albu, despre începuturile relației lor.

Iulia Albu se mărită. Detalii despre nuntă și cine e mirele
Iulia Albu a povestit că va face nuntă cu Mike, iubitul ei cu care e într-o relație de peste 4 ani

Totodată, Iulia Albu e decisă să facă pasul cel mare, deși recunoaște că nunta nu va fi tocmai una clasică românească. Publicul stilistei vestimentare nici nu ar putea avea o asemenea așteptare. Mai ales că fosta soție a lui Mihai Albu este considerată una dintre cele mai controversate apariții. Totuși, Mike nu avea habar la început nici despre celebra ei găină, fie despre momentele demne de tabloid care i-au învăluit cu diverse ocazii numele, în trecut. Mai fericită ca oricând în prezent, aceasta a mărturisit cum dorește să arate momentul magic, atunci când îi va spune „Da” în fața altarului partenerului său de viață. Se pare că ce a cucerit-o pe Iulia Albu la iubitul ei a fost faptul că a studiat vioara și că este o persoană foarte manierată.

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a povestit Iulia Albu, recent, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe