Iulia Albu, replici acide pentru Anamaria Prodan. Totul s-a întâmplat în direct la TV, prezentatorul n-a putut să se mai abțină

Iancu Andreea 11.05.2021, 19:44
Iulia Albu, replici acide pentru Anamaria Prodan. Totul s-a întâmplat în direct la TV, prezentatorul n-a putut să se mai abțină

Cunoscută pentru comentariile dure cu privire la vestimentația vedetelor, Iulia Albu nu se dezminte și lansează replici acide pentru Anamaria Prodan. Vedeta a criticat aspru modul în care impresarul sportiv a ales să se îmbrace, ironizând-o pe celebra soție a lui Laurențiu Reghecampf pentru o piesă din garderobă pe care nu a asortat-o în mod potrivit.

Iulia Albu a lansat replici acide pentru Anamaria Prodan

Se spune că marțea sunt trei ceasuri rele, însă aceasta este și ziua din săptămână când Iulia Albu se dezlănțuie la TV. Cunoscută rubrică de la Pro TV a criticului de modă este urmărită de fanii emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a afla cu ce au mai greșit vedetele noastre în alegerile lor vestimentare. Cea care a intrat în vizorul vedetei este Anamaria Prodan, la adresa căreia Iulia Albu a lansat replici acide pentru modul în care a ales să se îmbrace.

Două imagini cu impresarul au ajuns să fie comentate în cadrul rubricii Iuliei. În una dintre acestea, Anamaria Prodan apare alături de Luca, fiul dintr-o relație anterioară a lui Laurențiu Reghecampf, în timp ce cea de-a doua este o fotografie din Dubai. În timp pe imaginea de pe plajă, cu Anamaria în costum de baie, nu a stârnit critici din partea fostei soții a lui Mihai Albu, prima poză a vedetei a fost intens comentată și aspru criticată. Iulia Albu este de părere că Anamaria Prodan ar trebui să fie mult mai atentă la detalii, considerând nepotrivită asortarea unei poșete negre la ținuta într-o nuanță de albastru.

Criticul de modă Iulia Albu a lansat replici acide pentru Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, criticată pentru alegerea vestimentară
foto – Instagram

Criticul de modă, ironii la adresa impresarului. „Nu vă asortați cu domnul pe care îl însoțiți”

Pentru că a încercat să o îmbuneze pe Iulia Albu, Cătălin Măruță s-a gândit să remarce faptul că este posibil ca vedeta să nu fi avut în garderobă o geantă în nuanța ținutei. Ironică, Iulia a considerat că tocmai Anamaria Prodan nu poate să nu aibă posibilitatea de a include un astfel de accesoriu în vestimentația sa, având în vedere situația sa financiară și accesul la articole din străinătate. Pe de altă parte, criticul de modă a sfătuit-o pe Anamaria să nu se asorteze niciodată cu persoana alături de care iese în oraș.

Ia uitați-o și pe Anamaria Prodan! Îmi place că postează în ipostaze firești, iar mesajul care însoțește fotografia e format din niște inimioare. Eu n-aș pune o geantă neagră la o rochie sau salopetă albastră. Nu vă asortați cu domnul pe care îl însoțiți. Voi nu sunteți crema și aluatul dintr-o prăjitură, așa că imaginea trebuie să fie opusă. Anamaria Prodan chiar nu are de unde să-și ia o geantă de aceeași culoare, a spus Iulia Albu în emisiunea La Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...