Iulia Albu nu se lasă. Lovitura cruntă pe care i-o pregătește fostului soț cu ajutorul iubitului

Stan Filon 18.05.2020, 10:23
Iulia Albu nu se lasă. Lovitura cruntă pe care i-o pregătește fostului soț cu ajutorul iubitului

Iulia Albu și fostul soț au avut mai multe conflicte de-a lungul anilor. Încă de când s-au despărțit au existat certuri cu privire la fiica lor Mika, în vârstă de 11 ani. Iulia nu a vrut ca Mihai să mai aibă de a face cu fiica lor și a a făcut tot posibilul ca acesta să nu o mai vadă. Acum Iulia vrea să îi dea una dintre cele mai grele lovituri fostului soț.

Iulia Albu nu se lasă

Iulia și Mihai Albu au avut de-a lungul timpului mai multe certuri, chiar dacă se credea că relația dintre ei va rămâne una bună. De curând, cei doi au avut parte de mai multe conflicte cu privire la accesul lui Mihai de a-și vedea fiica. Iulia a evitat să îi ofere Mikăi libertatea de a se vedea cu tatăl său pe durata acestei perioade. Mai mult, vedeta a decis să îi dea acum și o lovitură puternică fostului ei soț. Potrivit informațiilor din surse proprii, Mihai i-a reproșat recent că aceasta face de râs numele Albu, astfel încât Iulia a răbufnit și a decis că viitorul ei soț va prelua acest nume.

“I-a spus lui Mihai că are de gând să se mărite cu actualul iubit și că acesta va lua numele ei. Adică pe acel bărbat îl va chema tot Albu. Mihai a consultat un avocat pentru a afla dacă poate face demersuri legale pentru a împiedica acest lucru. Din păcate, este imposibil. Dacă Iulia dorește, viitorul soț poate prelua acest nume”, ne-au mărturisit surse din anturajul celor doi.

Iulia Albu nu se lasă. Lovitura cruntă pe care i-o pregătește fostului soț cu ajutorul iubitului
Iulia Albu nu se lasă. Lovitura cruntă pe care i-o pregătește fostului soț cu ajutorul iubitului

Iulia a adus mereu cuvinte dure

După ce și-au luat rămas bun, timp de aproape opt ani Mihai a suportat mai multe cuvinte dure și acuze la adresa lui. Acesta a fost nevoit să suporte multe umilințe pentru a-și putea vedea fiica și să participe la educația ei. Designerul de pantofi ne-a mărturisit în urmă cu o săptămână că nu și-a putut vedea fiica de două luni, iar asta îl face să îi fie tot mai greu. Iulia Albu a ținut să îi reproșeze și a trimis un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la acțiunile fostului ei soț.

„Nu mai luați ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul, iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că nu are timp. El vrea să o vadă doar la el acasă, unde fata stă câte opt ore pe tabletă. În această perioadă de pandemie nu m-a întrebat niciodată dacă Mika are nevoie de ceva. Și nici înainte. Se mândrește cu faptul că este tată de weekend și că își vede copilul la două săptămâni, dar așa a dorit el. Eu nu am nimic cu el, iar această hărțuire mediatică trebuie să înceteze. Mă voi lupta ca o leoaică pentru drepturile copilului meu”, a spus Iulia Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe