Iulia Albu, critici aspre la adresa lui Denise Rifai. Ținuta prezentatoarei a revoltat-o complet. „Nu e o pungă? E o geantă?”

Anca Manolica 11.01.2023, 10:25

Denise Rifai, gazda emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, a fost aspru criticată din punct de vedere vestimentar de către Iulia Albu. Criticul de modă a avut cuvinte dure la adresa prezentatoarei TV, oferindu-i și câteva sfaturi în privința obiectelor vestimentare pe care ar trebui să le aleagă. Iată ce a spus.

Iulia Albu a criticat-o dur pe Denise Rifai

Celebrul designer nu iartă pe nimeni! Iar acum a venit rândul prezentatoarei TV de la Kanal D să intre în vizorul Iuliei Albu. Aceasta din urmă a analizat-o din punct de vedere vestimentar pe Denise Rifai, care desigur că nu a scăpat „basma curată”.

În emisiunea Poliția modei de la Antena Stars, celebrul designer a criticat-o pe vedetă, dar i-a oferit și câteva sfaturi pentru a face alegeri mai bune pe viitor. Este vorba despre ținuta pe care aceasta a purtat-o în cadrul Galei Premiilor TV Mania, acolo unde a fost premiată pentru emisiunea sa de la Kanal D.

Show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai” a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru „Cea mai bun emisiune de interviuri-portret”.

„Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie.

Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a spus Iulia Albu, în emisiunea Poliția Modei.

Iulia Albu, critici aspre la adresa lui Denise Rifai

„Nu e o pungă? E o geantă?”

Criticul de modă nu s-a arătat deloc încântată de pantofii pe care vedeta Kanal D i-a purtat la eveniment, dar nici de geanta acesteia despre care a dat de înțeles că ar arăta mai degrabă ca o pungă, decât ca o poșetă. „Nu e o pungă? E o geantă?”, a comentat designerul.

Nici Ovidiu Buta nu s-a putut abține din a comenta apariția vedetei la evenimentul monden. Acesta nu s-a arătat prea impresionat de ținuta aleasă de moderatoare.

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a spus stilistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...