Iulia Albu a dezvăluit motivul dușmăniei cu Andreea Banică. Ce s-a petrecut între ele

Madlen Moraru 16.07.2020, 12:44

Scandalul dintre cele două vedete capătă noi proporții. Iulia Albu a dezvăluit motivul adevărat pentru care este în dușmănii, în prezent, cu Andreea Bănică. Momentele tensionate nu par să fie încheiate între femeile celebre. De aceea, fanii se așteaptă ca totul să ia amploare, mai ales după cele mai noi declarații din partea fashion editor-ului.

Iulia Albu a dezvăluit motivul dușmăniei cu Andreea Banică. Ce s-a petrecut între ele

Iulia Albu a dezvăluit motivul dușmăniei cu Andreea Bănică într-o intervenție neașteptată. Lucrurile se complică între ele, de aceea mulți au rămas surprinși să afle ce își spun, în prezent, prin diverse declarații acide. Cel mai nou astfel de comentariu a venit din partea fashion editor-ului. Iulia Albu poate fi urmărită și în rubrica ei din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cântăreața a fost invitată și ea în această emisiune de la PRO TV, în urmă cu câteva zile. Acolo unde a spus că Iulia Albu ar fi încălcat termenii prieteniei lor. Cuvintele foarte dure au fost contracarate de către fosta soție a lui Mihai Albu. Vedeta a decis să îi lumineze pe cei din public și mai mult în legătură cu întreaga situație în care s-a regăsit.

Iulia Albu a dezvăluit motivul dușmăniei cu Andreea Banică. Ce s-a petrecut între ele
Scandalul dintre Iulia Albu și Andreea Bănică este departe de-a se fi finalizat în prezent

Scandalul dintre Iulia Albu și Andreea Bănică pare să fi început și de la un schimb de mesaje, pe care cele două vedete l-a avut, și-n care au fost aruncate cuvinte foarte urâte, chiar amenințări.

”Pe mine m-a deranjat în primul rând faptul că ea a insinuat că eu aș fi avut cu ea o relație de prietenie… Faptul că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări… Dacă eu am fost cumva alături de ea într-un fel și am ținut parte a fost pentru că am crezut că merită acest lucru. Dar ea nu a făcut o ironie la adresa mea, ea a avut o criză de-a dreptul.

(…) Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care ea mă amenința pe mine. N-am vorbit despre lucrul ăsta. Un mesaj în care mă amenința că îmi poate face foarte mult rău. Până una alta văd, Andreea, că eu îți pot face foarte mult bine, căci iată ai apărut în ziare cu atâtea titluri, dar, ce crezi, în toate eram eu. Vreau să-i mulțumesc încă o dată Andreei că a fost aici. (…) Dar ea poate să mă descrie cum vrea ea. În definitiv nu e problema mea. Suntem o țară liberă în limitele legii”, a susținut Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde are rubrica „Marțea Neagră”, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe