Iubita unui milionar român este de negăsit. Monica Gabor nu știe ce să mai facă. „Vă rog”

Badea Violeta 28.05.2022, 13:09

Momente de coșmar pentru Monica Gabor. Încă de la primele ore ale dimineții, fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu a lansat un apel disperat către fanii ei din mediul online. Una dintre bunele sale prietene este de negăsit de pe data de 18 ianuarie, lucru care o sperie teribil. Vedeta îi rogă pe toți cei care dețin informații despre apropiata sa să o contacteze în privat.

Iubita unui milionar a dispărut din luna ianuarie. Monica Gabor este la capătul puterilor

Au trecut aproape șase luni de când iubita unui celebru milionar de la noi din țară, a dispărut fără urmă. Monica Gabor, bună prietenă cu aceasta, a încercat să o contacteze, dar fără succes.

Este vorba despre Mădălina Apostol, fosta iubită a lui Nick Rădoi. În speranța că cineva o va ajuta să o găsească pe femeie, fosta doamnă de la Izvorani a transmis un mesaj disperat pe Instagram.

„Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, Mădălina Apostol, de pe 18 ianuarie 2022. Dacă cineva are informații despre ea, vă rog să îmi scrieți mesaj în privat”, este mesajul publicat de Monica Gabor pe rețeaua socială.

În doar câteva ore, postarea vedetei a adunat aproape 700 de aprecieri. Fanii i-au transmis acesteia toată susținerea. De asemenea, a existat și o persoană care i-a scris Monicăi că Mădălina ar fi vândut casa în care locuia și ar fi plecat împreună cu copilul ei, însă nu a fost precizată și posibila destinație a fostei iubite a lui Nick Rădoi.

Monica Gabor si Madalina Apostol
Monica Gabor si Madalina Apostol

Mădălina Apostol s-a despărțit de Nick Rădoi la începutul acestui an

Mădălina Apostol și Nick Rădoi au format un cuplu timp de nouă ani, însă cei doi au pus punct relației la început de 2022. Prietena Monică Gabor ar fi decis să se despartă de milionar, după ce acesta i-ar fi oferit un cadou generos fostei sale iubite.

Extrem de dezamăgită, șatena nu a mai stat la discuții și l-a părăsit pe Nick Rădoi. Ulterior, Mădălina Apostol a decis să se întoarcă în România și să se ocupe de afacerea cu videochat pe care o are aici.

„Da, este adevărat. Mădălina este în România de două săptămâni și din nou am ajuns să aștept decizia ei finală. Știu că au trecut 9 ani de zile cu multe promisiuni și multe nu s-au împlinit, dar cred că e timpul să ajungem …”, declara Nick Rădoi la Antena Stars.

Din păcate, însă, la scurt timp după acest episod, Mădălina Apostol a dispărut fără urmă, iar prietenii fac eforturi disperate pentru a o găsi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...