Iubita unui fost fotbalist de la FCSB va reprezenta România la Miss Univers. „Vă iubesc, băieți”

Marian Cărăvan 02.12.2020, 11:44

Un fost fotbalist de la FCSB este în culmea fericirii. Iubita sa va reprezenta România la Miss Universe și a ținut să împărtășească momentul de glorie cu fanii săi de pe rețelele sociale.

Iubita lui Adrian Petre e cea mai frumoasă din România

Iubita fotbalistului Adrian Petre a fost aleasă cea mai frumoasă româncă și a câștigat trofeul chiar de Ziua Națională. A fost încununarea sacrificiilor iubitei lui Adrian Petre, fost fotbalist la Steaua. Bianca Tirsin și-a văzut visul cu ochii, după ce a muncit enorm la sală pentru a pregăti cât mai bine concursul de frumusețe. A câștigat „Miss Univers România” și își va reprezenta țara la competiția mondială. Moment fabulos pentru frumoasa Bianca Tirsin, care nu a ținut nimic la secret și a împărtășit bucuria cu fanii săi de pe rețelele sociale. Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, un fost fotbalist de la FCSB, tocmai a dat lovitura. Aprecierile și comentariile au curs în valuri pe paginile de socializare ale celei mai frumoase românce.

 „Miss Univers România 2020 ??

Vreau să mulțumesc familiei mele, prietenilor mei, Organizației Miss Univers România pentru onoarea de a deveni deținătorul titlului lor și mulțumesc echipei mele iubite care mă crește ca persoană în fiecare zi!! ?❤️ #BiancaTirsinTeam ❤️
Tuturor celor care îmi susțin și țin pumnii, vă mulțumesc că sunteți atât de buni și că sunteți lângă mine din 2017 ❤
Vă iubesc, băieți!”, este mesajul Biancăi.

Originară din Arad, Bianca Tirsin a câștigat două titluri internaționale din Top 5, iar acum își dorește trofeul cu numărul 3. Are 21 de ani, este studentă la Facultatea de Management și a cochetat șase ani cu modelling-ul.

Adrian Petre a fost imprumutat de FCSB in Italia
Adrian Petre a fost imprumutat de FCSB in Italia

Adrian Petre se bucură din Italia pentru reușita iubitei sale

Adrian Petre a primit cu multă bucurie vestea reușitei iubitei sale. Împrumutat de FCSB la Cosenza, în Serie B, Adrian Petre se bucură alături de Bianca Tirsin și speră ca iubita sa să mai cucerească un trofeu.

Fotbalistul născut de asemenea în Arad a jucat trei meciuri pentru noua sa echipă, iar antrenorul este mulțumit de evoluțiile atacantului.

„Pe Adrian Petre l-am evaluat cu atenţie în perioada de marcato. Specularea spaţiilor largi este una dintre caracteristicile sale, în ultimele săptămâni a crescut şi a înţeles ce vreau de la el. Este un tip sensibil, care are nevoie de încredere”, a declarat Roberto Occhiuzzi, pentru „tifosicosenza.it”.

Adrian Petre, 22 de ani, are o cotă de piață de 800.000 de euro.

La fel ca și iubita sa, speră și el să dea lovitura și să se facă remarcat în fotbalul italian și, de ce nu, să ajungă la o echipă de top.

 

Urmăriți Impact.ro și pe