Iubita secretă a lui Vladimir Putin, apariție rară în public. Discursul ținut de Alina Kabaeva la inaugurarea unui centru sportiv. Video

Ana Anitoiu 04.12.2022, 14:53

Iubita secretă a lui Vladimir Putin a avut o apariție rară în public. Fosta gimnastă Alina Kabaeva, care ar avea trei copii cu liderul rus, a susținut un discurs la inaugurarea unui centru sportiv în Soci.

Cine este iubita secretă a lui Vladimir Putin

Iubita secretă a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, este o fostă gimnastă care a obținut două medalii olimpice. Partenera liderului rus a trecut de la sport la politică. A fost deputat în Duma de Stat din 2007 până în 2014, an în care a devenit președinte al consiliului director al Grupului Național Media, trust de presă favorabil Kremlinului.

Presa de stat din Moscova nu are voie să publice informații referitoare la relația de 15 ani pe care Alina Kabaeva ar avea-o cu Vladimir Putin și nici despre copiii pe care se zvonește că cei doi îi au împreună.

În ciuda faptului că Alina Kabaeva și Vladimir Putin au fost văzuți timp mulți ani împreună, Kremlinul nu a confirmat niciodată presupusa lor relație. În afară de copiii pe care i-ar avea cu fosta gimnastă, liderul rus mai are două fiice adulte – Maria, în vârstă de 36 de ani, și Katerina, în vârstă de 35 de ani, din prima sa căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva.

Ce discurs a susținut iubita secretă a lui Vladimir Putin

Iubita secretă a lui Vladimir Putin a fost văzută în public de mai puțin de șase ori în acest an, cel mai recent în luna septembrie. La inaugurarea unui centru de gimnastică în Soci, Rusia, Alina Kabaeva a evitat orice referire la războiul din Ucraina sau la zvonurile referitoare la problemele de sănătate cu care s-ar confrunta liderul rus.

Alina Kabaeva și-a susținut discursul la scurt timp după ce au apărut zvonuri conform cărora liderul rus Vladimir Putin ar fi alunecat pe treptele locuinței sale din Moscova. Fosta sportivă le-a spus gimnastelor că Rusia este o țară cu mari oportunități.

„Când eram la gimnastică nici nu puteam să visez la astfel de condiții (cum sunt în noul centru de antrenament sportiv). Dar în viață, imposibilul este posibil. Rusia este o țară cu mari oportunități.”, a spus Alina Kabaeva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...