Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Ce i-a făcut de fapt artistul, în seara în care ea a sunat la 112. Primele declarații

Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea! Sursă foto: Unica

Iubita lui What’s Up a făcut primele mărturisiri despre ce s-a întâmplat întrei ei doi luni seară, atunci când ea a luat decizia de a suna la 112. Se pare că Alice Badea și What’s Up nu se mai întelegeau deloc bine, iar lucrurile au degenerat atât de rău încât What’s Up a fost ridicat de oamenii legii și dus la secția de poliție.

Primele declarații ale iubitei lui What’s Up. Ce i-a făcut artistul de a determinat-o să sune la 112

Alice Badea susține că scandalul care a izbucnit între ea și What’s Up luni seara a pornit din cauza unor probleme cu care se confruntau de mult timp. Însă, de această dată situația a scăpat de sub control și s-a ajuns la violență. Violonista a mai povestit că e conștientă de perioada dificilă prin care trece relația ei cu What’s Up, iar după seria de certuri pe care au avut-o luni a simțit că calmul i-a ajuns la capătul răbdărilor așa că l-a condus pe What’s Up la lift. În acel moment el a împins ușa și i-a prins degetul între uși. Trauma pe care a suferit-o la mână, dar și frica, au făcut-o pe Alice să apeleze imediat la numărul de urgență 112.

iubita lui What’s Up, scandal

Primele declarații ale iubitei lui What’s Up

La sezisarea acesteia un echipaj de poliție s-a deplasat impediat la fața locului, iar What’s Up a ajuns la secția de poliție. Iar asta nu e tot, artistul s-a ales și cu un dosar de utraj. Acum, Alice regretă situația în care l-a pus pe What’s Up.

”Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice potrivit Spynews.

”Aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac”

Alice a dezvăluit și de la ce s-au certat luni seară. Violinista spune că este vorba de un motiv cu totul banal și anume faptul că ea și-a făcut un program independent de What’s Up, care ar fi vrut să petreacă timp cu ea. Astfel, s-au ajuns rapid la reproșuri, care au degenerat în certuri și violențe.

Însă, chiar dacă au mai avut nenumărate certuri din motive banale, cei doi se află pentru prima oară în fața unui astfel de scandal. De asemenea, Alice a mai precizat că What’s Up nu a fost nicio secundă violent fizic cu ea, ci doar verbal.

”Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac… Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc… Seara când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”, a mai povestit iubita lui What’s Up.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI