Iubita lui Reghecampf, în pericol să piardă sarcina din cauza Anamariei Prodan? Corina Caciuc, la capătul puterilor (exclusiv)

Ioana Bucur 28.10.2021, 08:41
Iubita lui Reghecampf, în pericol să piardă sarcina din cauza Anamariei Prodan? Corina Caciuc, la capătul puterilor (exclusiv)

Femeile din viața celebrului antrenor și-au declarat război, după afirmațiile extrem de dure făcute de impresară la adresa amantei acestuia. Este iubita lui Reghecampf în pericol să piardă sarcina din cauza Anamariei Prodan? Corina Caciuc, hotărâtă să își facă dreptate.

Corina Caciuc, speriată că ar putea pierde sarcina

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laureniu Reghecampf ar putea deveni unul dintre cele mai urâte scandaluri din lumea mondenă românească. Lunile întregi de tăcere și negare în spațiul public a oricărei informații despre infidelitatea soțului său s-au încheiat cu o serie de declarații și acuzații extrem de dure la adresa amantei lui Reghecampf.

Anamaria Prodan a postat chiar pe pagina sa de Instagram mai multe capturi de ecran cu mesaje primite de la „fani” care vorbeau despre practicile mai puțin ortodoxe pe care le-ar fi avut Corina Caciuc pe vremea când locuia în Dubai.

„Haideți să fim serioși. Cică nu vrea să ajungă în presă. Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată de Doru Iuga. Vă spun din suflet, pentru noi, pentru familia mea este ceva oribil. Copilul meu vine acasă și spune ca îi e rușine sa iasă din casa pentru ca tatăl lor umbla cu asa ceva. Soțul meu este un om unic și lumea nu a înțeles de ce am tras atat de mult cu el. Nu dau satisfacție nimănui de dragul uneia ca ei.”, spunea Anamaria Prodan la emisiunea lui Cătălin Măruță.

În tot acest timp, iubita lui Reghecampf susține că nu dorește să apară în presă, însă a luat măsuri drastice împotriva impresarei. Astfel, potrivit surselor Playtech.ro, Corina Caciuc a cerut ordonanță președințială împotriva Anamariei Prodan, aducând dovezi că îi photoshopează pozele și le publică în presă, că o denigrează, considerând că poate pierde chiar copilul în urma acestor atacuri care o afectează psihic.

Iubita lui Reghecampf, în pericol să piardă sarcina din cauza Anamariei Prodan Corina Caciuc, la capătul puterilor (exclusiv)
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf, măsuri împotriva Anamariei Prodan

Aceleași surse dezvăluie că bruneta a fost afectată și pentru faptul că Anamaria Prodan a pus pe Instagram poze cu părinții săi, care nu sunt persoane publice, fapt pe care îl consideră un abuz. cu toate că nu poate cere despăgubiri materiale prin calea aleasă, este posibil ca impresarei să i se interzică să mai vorbească despre amanta soțului său.

Între timp, Anamaria Prodan trece printr-o perioadă cel puțin interesantă. Vedeta și-a lansat o carte autobiografică și tocmai a bifat un succes în bătălia cu Gigi Becali.

Celebra impresară a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combarea Discriminării pe numele lui Gigi Becali, din cauza unei declarații sexiste pe care patronul FCSB a făcut-o la adresa vedetei. Iar CNCD i-a dat dreptate și i-a aplicat o amendă latifundiarului din Pipera.

Urmăriți Impact.ro și pe