Iubita lui Liviu Dragnea, lăsată fără loc de muncă. Lovitură cumplită pentru Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea, lasata fara loc de munca. Lovitura cumplita pentru Irina Tanase

Iubita lui Liviu Dragnea a fost lăsată fără loc de muncă. Problemele se țin lanț de familia fostului lider PSD. Acum, o nouă lovitură a venit pentru Irina Tănase. Consiliul de mediere i-a retras dreptul de a profesa, după ce aceasta a absolvit un curs de mediator în vara lui 2019.

Cum a fost lăsată iubita lui Liviu Dragnea fără loc de muncă

În decursul anului trecut, partenera fostului președinte al social-democraților a absolvit un curs de mediator, aprobat de Consiliul de Mediere. Instituția reglmentează activitatea mediatorilor din țara noastră. Înainte de a susține examenul, frumoasa blondă a făcut practică de specialitate la o companie. La sfârșitul lunii iulie 2019, aceasta a primit autorizație de practicare a meseriei.

Irina Tănase se afla pe lista mediatorilor din București, ce fusese publicată pe site-ul Consiliului de Mediere. La domeniul de specializare, partenerea lui Dragnea spunea că ajută la ”orice tip de dispută”. De asemenea, ca limbi străine erau trecute engleza și spaniola. De la absolvirea cursului, oricine dorea să fie mediat de Irina Tănase putea lua informațiile despre cabinet de la site-ul instituției. Acolo se găseau numărul de telefon și adresa biroului de mediere.

Ce scrie acum pe site-ul Consiliului de Mediere

Nu mică a fost surpriza când partenerea liderului a realizat că în dreptul numelui ei scrie acum ”Acest mediator nu are drept de exercitare”. Una dintre explicații poate fi că că biroul unde aceasta profesa să nu fi avut activitate permanentă. De aceea, Consiliul de Mediere a hotărât să retragă dreptul de profesare.

Irina Tanase l-a vizitat in doua saptamani de patru ori pe Liviu Dragnea

Cum putea Irina Tanase sa il viziteze des pe Liviu Dragnea

Gurile rele spun că Irina Tănase a făcut cursul de mediere doar pentru a-l putea vizita mai des pe iubitul ei în închisoare. Surse spuneau că în decurs de două săptămâni partenerea fostului pesedist a avut o vizită în calitate de iubită și trei în calitate de mediator autorizat. Legea dă posibilitatea unui mediator să îl viziteze ori de câte ori vrea pe un deținut. Totuși, trebuie să prezinte motive precise.

Irina Tănase a urmat cursurile Facultății de Relații Internațonale din cadrul ASE. Aceasta a fost, de asemenea, secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Șef la acea vreme era nimeni altul decât Liviu Dragnea.

La scurt timp după interacțiunea celor doi în cadrul ministerului, aceștia au hotărât să aibă o relație amoroasă. Chiar după alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI