Iubita lui Liviu Dragnea, apel disperat! “Și eu am avut în copilărie o problemă rară”. Pentru cine cere ea ajutor

Diana Radu 12.12.2019, 19:18
Iubita lui Liviu Dragnea, apel disperat! “Și eu am avut în copilărie o problemă rară”. Pentru cine cere ea ajutor

Irina Tănase a făcut un apel umanitar pe contul său de Instagram pentru un bebeluș care suferă de o boală genetică. Iubita lui Liviu Dragnea a fost impresionată de acest caz pe care-l susține pentru că și ea a avut în copilărie o boală rară și știe ce înseamnă. De ce boală a suferit iubita fostului lider PSD?

Iubita lui Liviu Dragnea: ”Și eu am avut în copilărie o problemă rară”

Irina Tănase a fost profund impresionată de cazul lui Robert, un bebeluș care se luptă cu o boală genetică rară și pentru care are nevoie de un vaccin care costă peste două milioane de euro, dar care i-ar salva viața. În acest sens, iubita lui Liviu Dragnea a făcut apel pe Instagram la oamenii binevoitori care vor să-l ajute pe Robert.

Irina Tănase, Liviu Dragnea
Ce face Irina Tănase în absența lui Liviu Dragnea

”Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă două milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva”, așa a început Irina Tănase story-ul de pe Instagram.

De asemenea, iubita lui Liviu Dragnea a mai precizat că deși nu-l cunoaște personal pe Robert a empatizat cu cazul, deoarece și ea s-a confruntat în copilărie o boală rară, de natură genetică și întelege disperarea prin care trec părinții bebelușului. Irina a mai spus că și-a deschis sufletul în fața fanilor, chiar și cu riscul de a fi judecată sau jignită, însă așa speră că Robert va primi în ceșe din urmă ajutorul de care are nevoie.

”Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a mai zis Irina Tănase.

Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei,a fost condamnat definitiv cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019. El are de executat o pedeapsă de 3 ani și 6 luni, însă, ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar, în cazul în care va îndeplini anumite condiții. Irina Tănase a refuzat să facă vreo declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea. A transmis doar un mesaj scurt în care a spus că nu dorește să comenteze, dar că e un moment greu.

Urmăriți Impact.ro și pe