Iubita lui Ianis Hagi ar fi provocat un accident în Scoția. Conducea mașina fotbalistului, o persoană a ajuns la spital

Ioana Bucur, George Capoeanu 31.08.2021, 22:53
Iubita lui Ianis Hagi ar fi provocat un accident în Scoția. Conducea mașina fotbalistului, o persoană a ajuns la spital

Probleme mari pentru Elena Tănase. Potrivit presei din străinătate, iubita lui Ianis Hagi ar fi provocat un accident în Scoția. Frumoasa brunetă conducea mașina de lux a fotbalistului. În urma incidentului în care au fost implicate patru autoturisme, o tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital.

Iubita lui Ianis Hagi, accident în Scoția

Potrivit publicației The Scottish Sun, Elena Tănase ar fi fost implicată într-un accident rutier în care au fost avariate patru autoturisme. Iubita lui Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, s-ar fi aflat la volanul mașinii fotbalistuluil, un Porsche fără asigurare, pe autostrada M8 în Glasgow, când s-a întâmplat accidentul.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţia a confirmat că a fost chemată la un accident lângă ieşirea Dumbreck de pe M8.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Iubita lui Ianis Hagi ar fi provocat un accident în Scoția. Conducea mașina fotbalistului, o persoană a ajuns la spital
Iubita lui Ianis Hagi

Ce spune fotbalistului despre Elena Tănase: „Sunt tânăr”

Discret în ceea ce privește viața personală, Ianis Hagi a mărturisit recent că stă „bine” la capitolul dragoste. Fotbalistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Tănase, fiica unui cunoscut om de afaceri de la malul mării. Elevă la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, tânăra își dorește, ca după terminarea studiilor, să îi fie în permanență alături iubitului ei și să se mute cu el, potrivit playtech.ro

Extrem de discret cu viața lui personală, fotbalistul de 22 de ani își dorește ca acest capitol să rămână în afara luminilor reflectoarelor cât mai mult timp.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi la Digi Sport.

Ianis Hagi și-a făcut debutul la Glasgow Rangers în februarie 2020. După un sezon bun făcut de român în tricoul celor de la Rangers, în urma căruia a fost ales cel mai bun tânăr jucător al formației de pe Ibrox Park, echipe precum Lazio și Sevilla și-au manifestat interesul pentru mijlocașul ofensiv român. Șapte milioane de euro au oferit fiecare dintre cele două formații în schimbul lui, însă niciuna dintre oferte nu a fost acceptată de clubul scoțian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...