Iubita lui Ciprian Marica, fotografii de la piscină. Cum a fost surprinsă Ioana Marcu (Foto exclusiv)

Badea Violeta 22.07.2022, 12:06

Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, a fost surprinsă, de curând, în timp ce se afla la piscină într-un celebru complex rezidențial din Capitală. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, alb, aceasta a fost fotografiată de fotoreporterii Impact.ro în ipostaze de-a dreptul incendiare. Blondina a făcut furori cu silueta sa perfectă!

Cum a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica la piscină

Ioana Marcu a dovedit mereu că este una dintre cele mai frumoase mămici din showbizul românesc. Zilele trecute, frumoasa blondină a reușit să atragă toate privirile la piscină, unde a fost fotografiată de fotoreporterii Impact.ro.

Aceasta a profitat de vremea frumoasă și s-a relaxat la piscina de la Caelia, complexul rezidențial al bogătașilor din București. În blocul fraților Păunescu au apartamente unele dintre cele mai importante figuri publice din țara noastră, precum Ciprian Marica, Adriean Videanu și politicianul Vasile Blaga.

Partenera de viață a fostului fotbalist a purtat un costum de baie alb, format din două piese, care i-a pus în valoare silueta perfectă și pielea bronzată uniform.

Aceasta nu a fost singură, ci însoțită de copiii ei, dar și de câțiva prieteni. Deși a adus pe lume doi băieți, Ioana Marcu se poate lăuda cu un corp de invidiat și niște trăsături fizice superbe.

Iona Marcu
Iona Marcu

Ioana Marcu a trecut peste infidelitatea lui Ciprian Marica

Deși a fost prins pe picior greșit, Ciprian Marica a fost iertat de Ioana Marcu. Fostul fotbalist a fost prins cu Ana Muntean într-un hotel din Cluj.

Cei doi au fost surprinși de Florin Muntean, nimeni altul decât soțul amantei sale. În urma acestui episod, frumoasa blondă a ales să șteargă totul cu buretele și să se împace cu tatăl copiilor ei. Pentru sfaturi, cei doi au apelat și la nașii lor, Adelina și Cristi Chivu.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins.

Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap”, ne mărturiseau, la vremea aceea, apropiați de-ai cuplului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...