Iubita de fotbalist căreia Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri. Acuzaţiile aduse soţului Valentinei Pelinel: „Am aflat de la prieteni”

Ioana Bucur 29.07.2022, 21:02

Se știe deja că celebrul afacerist este cunoscut în spațiul public ca un mare cuceritor, lista femeilor curtate de el fiind destul de lungă. Acum, soțul Valentinei Pelinel a ajuns în mijlocul unui nou scandal cu iz de amantlâc. Ea este iubita de fotbalist căreia Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri. Ce acuzații i-a adus sportivul care a jucat chiar pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Cine este iubita de fotbalist căreia Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri

În afara activității sale în lumea afacerilor, Cristi Borcea este cunoscut publicului din România și ca un mare cuceritor, un adevărat Don Juan, lista femeilor curtate de acesta, unele celebre, altele nu, fiind destul de lungă.

Invitabil, fostul acționar de la Dinamo a ajuns în mijlocul unor scandaluri cu iz de amantlâc. Acum mai bine de un deceniu, între afacerist și Hristu Chiacu care, la vremea aceea, juca pentru echipa din Ștefan cel Mare, au apărut unele tensiuni.

Fotbalistul a vorbit recent despre zvonurile care circulau în spațiul public acum zece ani, confirmând că, într-adevăr, acționarul Dinamo i-ar fi făcut avansuri fostei sale iubite, Denisa Tănase, câștigătoarea titlului de Miss Fotomodel.

Iubita de fotbalist căreia Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri. Acuzaţiile aduse soţului Valentinei Pelinel „Am aflat de la prieteni”
Denisa Tănase. Foto: Instagram

„Dacă i-a reușit? Cred că da”

În cele din urmă, s-a ajuns la acuzații destul de dure, făcute din ambele părți. Cristi Borcea a susținut că atacantul avea probleme cu consumul de alcool, în timp ce Chiacu spunea despre afacerist că este ușuratic.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește).

Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este c….r, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi, a declarat Hristu Chiacu, conform gsp.ro.

Denisa Tănase, motivul scandalului ce a ieșit din nou la lumină, după mai bine de un deceniu, a câștigat titlul Miss Fotomodel în anul 2008. După ce a pus punct idilei cu Chiacu, ea a avut o relație cu Alex Pițurcă.

Ea s-a căsătorit în 2013 cu omul de afaceri Răzvan Banu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...