Iubirea uitată dintre soția lui Adrian Mutu și un fotbalist de la națională. Un sms le-a terminat relația

Beatrice Dumitru 23.12.2022, 13:18

Adrian Mutu se poate considera un om împlinit, cu o carieră de succes, dar și în viața personală îi merge de minune. Este căsătorit cu frumoasa Sandra și au împreună un băiețel. Dar înainte de marijaul cu Adrian Mutu, aceasta a trăit o poveste de dragoste cu un alt fotbalist de la naționala României.

Fotbalistul cu care a fost logodită soția lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a avut o viață personală tumultoasă, s-a căsătorit de trei ori și are patru copii, două fete și doi băieți. La vârsta de 21 de ani, după doar câteva luni, el s-a însurat cu Alexandra Dinu, de care a divorțat după doar patru ani, și au un fiu, Mario. Din 2005 până în 2013, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Consuelo și au împreună două fete, pe Adriana și Maya, care trăiesc cu mama lor în Republica Dominicană.

Adriana Mutu și-a încercat norocul și a treia oară cu frumoasa timișoreancă Sandra Bachici. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2015, iar în 2017 venea pe lume băiețelul lor Tiago. Dar înainte de a deveni doamna Mutu, Sandra a trăit o poveste de dragoste cu un alt fotbalist, Laszlo Sepsi, jucător cu patru selecții la echipa națională a României.

Aceasta l-a părăsit și l-a anunțat printr-un sms că relația lor s-a terminat, după ce fusese cerută în căsătorie și acceptase. Însă, o ceartă in cuplu a făcut ca Sandra să plece din casa unde locuia cu fotbalistul și să se afișeze după doar două zile la brațul lui Adrian Mutu.

Iubirea uitată dintre soția lui Adrian Mutu și un fotbalist de la națională. Un sms le-a terminat relația
Arian Mutu si soția sa, Sandra Bachici.

De când își cunoaște Adrian Mutu soția

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, în urmă cu un an, antrenorul Rapidului a dezvăluit că își cunoaște soția de mai mulți ani, după ce a remarcat-o în 2010, pe când ea era Miss România. Acesta a mai spus că se înțelege foarte bine cu soția sa și nu s-au certat niciodată de când sunt împreună.

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: „Ce fată frumoasă!” Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a spus Adrian Mutu

„Briliantul” a mai dezvăluit că pe Sandra a cerut-o în căsătorie pe plajă în Belek, Turcia, unde el se afla în cantonamnet, iar ea venise să-l viziteze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...