Îți mai amintești de Claudiu Răducanu? A fost dat în judecată de băiatul lui! Decizia instanței

Badea Violeta 03.06.2023, 23:47

Claudiu Răducanu a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai buni atacanți de fotbal din România. Acesta a evoluat la Steaua, la echipa națională și în campionatul spaniol. După ce s-a retras din fotbal, însă, viaţa lui a luat o turnură dramatică. Acum a fost dat în judecată de băiatul lui. Iată ce a decis instanța!

Claudiu Răducanu, dat în judecată de fiul lui. Acuzațiile sunt extrem de grave

Claudiu Răducanu are o poveste de viață uluitoare. A fost golgheter la Steaua București, a jucat la echipa națională a României, dar și la  Espanyol, o echipă de tradiție în Spania.

A câștigat bani frumoși din fotbal, dar a luat-o pe căi greşite, după ce s-a restras. La un moment dat, Claudiu Răducanu a fost închis în Mexic pentru folosire de carduri false.

Ulterior, a divorțat de soția sa, Alice, cu care are un fiu. Între timp, fostul fotbalist s-a recăsătorit și a devenit tată pentru a doua oară anul trecut.

Însă, relația lui cu Armyn Claudio Andrei, fiul din prima căsătorie, nu este deloc una bună. Tânărul și-a dat în judecată tatăl pentru mărirea pensiei alimentare.

Citește și Cine a câștigat, de fapt, la procesul dintre CSA Steaua și FCSB. Reacție surprinzătoare a unui avocat!

Claudiu Raducanu si actuala sotie
Claudiu Raducanu si actuala sotie

Ce au decis judecătorii

În instanță, băiatul lui Claudiu Răducanu a obținut doar o mărire de 11 lei, lucru care l-a nemulțumit. Astfel, Armyn Claudio Andrei a făcut apel, iar cazul va ajunge din nou pe masa magistraţilor.

„Dispune majorarea pensiei de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului-reclamant şi în favoarea reclamantului-pârât Răducanu Armyn Claudio Andrei, de la 243,75 lei/lunar la 254 lei/lunar. Pronunțată de Judecătoria Craiova”, se arată în soluția instanţei, potrivit celor de la cancan.ro.

În prezent, Claudiu Răducanu locuiește în Craiova. Acesta s-a recăsătorit în anul 2019 și are o fetiță cu noua soție. Fostul fotbalist al Stelei lucrează ca profesor de sport și conduce o mică afacere.

Citește și EXCLUSIV. Îl mai ții minte pe Claudiu Răducanu? După ce nevasta i-a luat toată averea, fostul stelist s-a recăsătorit și e tată din nou. Cu ce se ocupă și cum arată acum!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...