Îți amintești rolul lui Brad Pitt din serialul Dallas? Cine era tânăra alături de care a trăit o poveste intensă și dincolo de platoul de filmare. Foto

Ioana Bucur 14.01.2023, 18:30

Astăzi, este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și unul dintre cei mai admirați bărbați din lume. Înainte de a ajunge pe cele mai înalte culmi ale celebrității, a fost un tânăr artist care se lupta să își câștige un loc în lumea cinematografiei. Îți amintești rolul lui Brad Pitt din Dallas? Apariția în serialul fenomen i-a schimbat viața.

Cum arăta Brad Pitt în serialul Dallas

Are o carieră fabuloasă, bucurându-se de un succes la care cei mai mulți actori la început de drum nici nu îndrăznesc să viseze, însă debutul lui în industrie nu a fost deloc simplu.

În perioada în care se lupta pentru fiecare rol, sperând să prindă acea mare șansă care să îl propulseze în atenția producătorilor de la Hollywood, a bifat o apariție destul de scurtă în unul dintre marile seriale ale acelui moment: Dallas.

În cele patru episoade în care a apărut, difuzate în sezonul 1987 – 1988, Brad Pitt l-a interpretat pe Randy, iubitul lui Charlie Wade, personaj care era jucat de Shalane McCall. Se pare că povestea de dragoste a celor două personaje a trecut dincolo de platourile de filmare, Pitt și Wade devenind un cuplu și în viața reală.

Într-unul dintre episoade, amorezii au ajuns să își consume dragostea într-un hambar cu fân de pe domeniul familiei Ewing, însă au fost prinși „în fapt” de nimeni altul decât Bobby Ewing.

„A fost o scenă care a cam durut”

A fost o scenă dureroasă, la propriu, pentru Pitt, care la acea vreme avea 23 de ani. Actorul nu a uitat niciodată experiența pe care a avut-o în fața camerei de filmat cu Patrick Duffy (Bobby Ewing), care trebuia, potrivit scenariului, să îl scoată în șuturi din hambar.

„A fost o scena care a cam durut pentru că a trebuit să filmăm mai multe duble și am încasat mai multe șuturi în fund. Scena din hambar a fost memorabilă si nu o voi uita niciodată”, spunea actorul intr-un interviu.

În vara anului 2022, Brad Pitt a stârnit îngrijorarea fanilor, cu o declarație ce părea să îi anunțe retragerea din lumea filmului, actorul vorbind, într-un interviu acordat GQ, despre „ultimul semestru” al carierei sale.

„Nu asta am vrut să spun…”, precizează Pitt, renunţând la ideea de pensionare. „Ceea ce am vrut să spun este că mă aflu deja pe ultima linie dreaptă”, precizează el. „Şi întrebarea este acum cum vreau să petrec acest timp? În orice caz, nimic de-a face cu pensionarea”, insistă el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...