Italienii au aflat ce-i făcea Nicu Ceaușescu Nadiei Comăneci. Detalii inimaginabile despre ce pățea marea noastră campioană: ”Violuri și torturi”

Stan Filon 27.11.2020, 15:11
Italienii au aflat ce-i făcea Nicu Ceaușescu Nadiei Comăneci. Detalii inimaginabile despre ce pățea marea noastră campioană: ”Violuri și torturi”

Nadia Comăneci este cea mai cunoscută gimnastă a tuturor timpurilor, iar despre ea s-au scris mii și mii de articole. Așa s-a întâmplat și acum, în Italia, unde jurnaliștii au aflat, spun ei, ce i-a făcut Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului, Zeiței de la Montreal.

O publicație italiană scrie că Nadia Comăneci a fost violată și arsă cu trabucul de Nicu Ceaușescu

Jurnaliștii italieni spun că Nadia Comăneci a fost sechestrată de familia Ceaușescu timp de patru ani. A suferit mult și a ajuns pe mâna lui Nicu Ceușescu, demonizat de jurnaliștii italieni de la publicația calciomercato.com, care au vorbit și despre ziua magică în care Nadia a devenit Zeița de la Montreal.

”Unul dintre cele mai senzaţionale episoade în acest sens ne duce înapoi cu mulţi ani, până la 1976, când, la Jocurile Olimpice de la Montreal, s-a aprins steaua Nadiei Comăneci, o vrăbiuţă de paisprezece ani care a câştigat aurul la gimnastică cu un număr de  «10 perfect». Şi-a terminat spectacolul sărind pe covor fără urmă de sudoare pe frunte şi fără respiraţie. Pentru întreaga lume a fost un miracol sportiv”, scriu peninsularii.

O publicatie italiana scrie ca Nadia Comaneci a fost sechestrata de Nicu Ceausescu
O publicatie italiana scrie ca Nadia Comaneci a fost sechestrata de Nicu Ceausescu

A fost ținută prizonieră timp de patru ani

Din acest moment, intră în scenă şi Nicu, fiul fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu. Faima sa proastă a ajuns până în Italia, iar imaginea sa este cea a unui „prinţişor” răsfăţat de părinţi, care însă l-au scăpat complet de sub control.

”Pentru România, ţara sa, era simbolul extrem al unei propagande pentru regimul Ceauşescu. Puterea se îndrăgosteşte de ea în toate privinţele, chiar şi cele care nu sunt legale fiind vorba de un copil şi cu tentaculele sale a vrut să o facă a lui, apucând-o cu mâinile lui Nicu, al treilea fiu al dictatorului.

Cunoscut ca «prinţişorul», băiatul care era cu 10 ani mai mare decât Nadia era considerat de toţi drept succesorul natural al tatălui său, care îl punea să îl susţină în treburile de stat. Jucător de jocuri de noroc, afemeiat, alcoolic, violent şi psihopat, Nicu nu rata nimic. Nimeni nu-i putea spune nu, altfel dispărea în neant. Un tip pe care nu era bine să-l întâlneşti în drum”.

Italienii spun că sportiva a fost transformată într-o prizonieră în colivia de aur a fiului dictatorului. Aici, ea ar fi avut de îndurat un adevărat supliciu.

”Elena Ceaușescu nu a lăsat-o niciodată să iasă, decât să se antreneze ”

”Nadia Comăneci, micuţa prinţesă a unei naţiuni aproape invizibile lumii înainte de sosirea ei, nu a putut scăpa de întâlnirea cu cel ce pretindea şi a obţinut dreptul de «jus prime noctis» cu toate fiicele ierarhilor regimului. Patru ani de captivitate autentică de aur în Palatul Puterii din care Elena, mama lui Nicu, nu a lăsat-o niciodată să iasă decât să se antreneze sau să participe la competiţii. Apoi, noaptea târziu,  «iubitul ei oficial», care de fapt era călăul ei, sosea în general beat.

Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri intercalate cu torturi de tot felul şi trabucuri stinse pe carnea Nadiei. Chiar şi un avort impus, ca un corolar pentru acel iad. Toate acestea până la Jocurile Olimpice de la Moscova, unde Comăneci a fost  «jefuită» de medalii de către un juriu corupt care i-a favorizat pe sportivii sovietici într-un mod ruşinos.

Tocmai atunci tânăra campioană al României a decis să fugă. A trecut graniţa ca un refugiat. A ajuns la Viena şi de acolo a zburat în Statele Unite unde a devenit cetăţeană americană şi este soţia lui Burt Conner, un atlet care a fost îndrăgostit de ea încă din zilele Montrealului. Împreună conduc o sală de sport”, au scris italienii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...