Irinel Columbeanu şi Mr Pink, ceartă de faţă cu Monica Gabor. De la ce ar fi pornit discuţia

Stan Filon 17.05.2022, 20:50
Irinel Columbeanu şi Mr Pink, ceartă de faţă cu Monica Gabor. De la ce ar fi pornit discuţia

Irinel Columbeanu şi Mr Pink s-au certat de față cu Monica Gabor. Femeia nu a scos nicio vorbă și i-a lăsat să-și rezolve singuri problemele. Totul a fost dezvăluit chiar de Irinel Columbeanu, în ultima sa carte care urmează să fie publicată. Acesta a povestit cu lux de amănunte care a fost motivul pentru care s-a certat cu iubitul chinez al fostei sale soții, însă a povestit și cum a luat o decizie foarte importantă pentru el.

De ce s-a certat Irinel Columbeanu cu Mr. Pink. De față era și Monica Gabor

Mulți s-au întrebat cum de s-a decis Irinel Columbeanu să renunțe la custodia fetiței sale și să o lase pe Monica Gabor să o ia pe Irinuca în Statele Unite ale Americii. Ei bine, decizia nu a fost una deloc ușoară, iar fostul afacerist a recunoscut că a avut nevoie de mult timp de gândire. Acesta a scris totul în cartea sa, unde a vorbit și despre cearta pe care a avut-o cu Mr. Pink.  

Fostul afacerist povestește în al treilea volum autobiografic, care urmează să fie lansat în curând, că s-a văzut cu fosta lui soție și cu iubitul acesteia, pentru a discuta despre mutarea Irinei în Statele Unite ale Americii. Monica a avut nevoie ca Mr. Pink pentru a-l face pe Irinel să se decidă.

De ce s-a certat Irinel Columbeanu cu Mr Pink, iubitul Monicai Gabor
De ce s-a certat Irinel Columbeanu cu Mr Pink, iubitul Monicai Gabor

„Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant”

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Iri de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

Decizie foarte dificilă

Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar”, scrie Irinel Columbeanu în volumul său, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să renunțe la fiica sa, însă a făcut-o tocmai spre binele micuței, care în România nu putea avea arte de ceea ce are acum în Statele Unite ale Americii, mai ales că în prezent Irinel Columbeanu se știe că are probleme serioase cu banii.

„Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

-Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.”, mai scrie Irinel Columbeanu, în cartea lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...