EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, prima discuție cu fiica sa, după despărțirea Monicăi de Mr.Pink. Ce se întâmplă acum cu fata. EXCLUSIV

Oana Pascaru 04.08.2021, 15:30
Irinel Columbeanu, prima discuție cu fiica sa, după despărțirea Monicăi de Mr.Pink. Ce se întâmplă acum cu fata. EXCLUSIV

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după zece ani de relație a luat prin surprindere pe toată lumea. Șocat de tot ce se spune în spațiul public, Iri ne-a mărturisit că a avut o discuție cu fiica sa, pe care nu o va vedea însă prea curând.

Irinel Columbeanu, prima discuție cu fiica sa, după despărțirea Monicăi de Mr.Pink. ”Irina nu are cum să vină în România”

Odată cu pronunțarea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu obținea la acea vreme și custodia fiicei sale, Irina. Anii au trecut, afacerile nu i-au mai mers bine deloc și, de dragul copilei, pentru a-i asigura un viitor lipsit de griji, fostul om de afaceri accepta ca aceasta să se mute la mama sa, în America. Despărțirea Monicăi de Mr.Pink schimbă însă datele problemei. În prezent, Irinel își face griji pentru fiica sa, care frecventa școala peste Ocean, aflată acum cu mama ei, în Dubai.

Contactat de reporterii Impact.ro, fostul afacerist ne-a declarat în exclusivitate faptul că în urma celor întâmplate a avut o discuție prin Skype cu fiica sa pentru a vedea ce se întâmplă mai exact cu ea. Acesta ne-a dezvăluit că Irina continuă să scrie la o carte, în engleză și că fiica sa nu va veni prea curând în România.

Nu am vorbit cu Monica după ce am aflat acest lucru. Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continuă să scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc să dezvălui unde se află în prezent, important este că e bine și atât. Nu cred că vine în România vara aceasta, nici nu are cum să vină, nu vedeți și voi la televizor ce se întâmplă, ne-a spus Iri.

Prima discuție a lui Irinel Columbeanu cu fiica sa, după despărțirea Monicăi de Mr. Pink
Monica și fiica sa, Irina, alături de Mr. Pink

Apropiații Monicăi divulgă despărțirea

Separarea Monicăi de Mr. Pink a fost confirmată de un apropiat al româncei, după ce aceasta își ștersese de pe contul său toate fotografiile care-i aminteau de milionarul asiatic.

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații, a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi și al americanului Mr. Pink, pentru Playtech.

Potrivit unei altei surse, Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut, la vremea respectivă, și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel..

Iri, surprins de despărțire

După aflarea veștii, reporterii Impact.ro l-au contactat și pe Irinel Columbeanu. Fostul afacerist ne-a vorbit însă despre o împăcare a celor doi, în viitorul apropiat.

Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală, ne spunea Columbeanu în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe