Irinel Columbeanu nu mai are nicio scăpare. Ce se întâmplă cu casa în care stătea afaceristul

Madlen Moraru 25.05.2020, 15:31
Irinel Columbeanu nu mai are nicio scăpare. Ce se întâmplă cu casa în care stătea afaceristul

Irinel Columbeanu a primit o lovitură dură, după ce a fost luată o decizie în ceea ce privește cunoscuta vilă de la Izvorani. În trecut, cunoscutul afacerist se putea lăuda cu o avere impresionantă. În prezent, însă, situația financiară pe care o traversează e una cu totul diferită, ba chiar îngrijorătoare.

Irinel Columbeanu nu mai are nicio scăpare

Cu aproximativ un deceniu în urmă, averea afaceristului era estimată la suma de 70 de milioane de euro. În momentul de față, Irinel Columbeanu a fost nevoit să cedeze vila de la Izvonari și de o perioadă locuiește cu chirie, în Capitală.

De asemenea, acesta a stat o perioadă și într-un complex rezidențial, dar a fost nevoit să renunțe și la respectiva locuință în care stătea alături de iubita lui. Recent s-a aflat și că locuința pe care o deținea omul de afaceri a fost scoasă la vânzare de către bancă. Suma pentru care a fost licitată este cea de 750.000 de euro.

Irinel Columbeanu nu mai are nicio scăpare. Ce se întâmplă cu casa în care stătea afaceristul
Problemele financiare se țin lanț pentru Irinel Columbeanu, după ce a pierdut cunoscuta vilă de la Izvorani

Totodată, este cunoscut și că în prezent Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme financiare și la plata chiriei lunare, care ar fi cea de 350 de euro. Banca l-a executat silit pe fostul soț al Monicăi Gabor, iar vila în care acesta a locuit timp de foarte mulți ani i-a fost luată. Totul deoarece Irinel Columbeanu nu a mai achitat rata pe care o avea la bancă, după ce făcuse un împrumut de 5,5 milioane de euro. Vila de la Izvorani fusese cândva estimată la un milion de dolari.

Ce se întâmplă cu locuința în care se afla afaceristul?

În trecut, Irinel Columbeanu ținea primele pagini ale publicațiilor și datorită relațiilor amoroase cu femei celebre precum Anna Lesko sau Monica Gabor, cu care o are pe Irina. Fiica celor doi are în prezent 12 ani și se află alături de mama ei celebră în Statele Unite.

Irinel Columbeanu ar fi ajuns la sapă de lemn și nu a mai putut să își achite datoriile la bancă. De aceea, a fost executat silit pentru creditul de 5,5 milioane de euro e care îl avea. Împrumutul neachitat l-a mai costat și zeci de terenuri în Ciolpani, dar și alte trei apartamente din București. În momentul actual, acesta locuiește cu iubita lui într-un apartament din zona Colentina, din Capitală, pentru care plătește o chirie de 350 de euro, lunar. Totuși, nici așa situația nu e mai îmbucurătoare pentru afacerist, deoarece a adunat numeroae datorii la întreținere, potrivit surselor impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe