EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, „mutare” de zile mari în plină pandemie. Fostul soţ al Monicăi Gabor vrea să dea lovitura (exclusiv)

Stan Filon 05.12.2021, 23:31
Irinel Columbeanu, „mutare” de zile mari în plină pandemie. Fostul soţ al Monicăi Gabor vrea să dea lovitura (exclusiv)

Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în plină pandemie cu o invenție inspirată din această perioadă cu care se confruntă întreaga omenire. Fostul om de afaceri urmează să-și lanseze cartea autobiografică, în care vorbește deschis despre multe aspecte din viața sa, inclusiv despre primele sale afaceri.

Irinel Columbeanu, „mutare” de zile mari în plină pandemie de coronavirus

Irinel Columbeanu promite că va spune lucrurilor pe nume în cartea sa intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Cititorii vor descoperi secrete din tinerețea fostului om de afaceri care a învârtit milioane de euro, dar care a ajuns la sapă de lemn.

Un capitol important îl reprezintă și călătoria pe care Irinel Columbeanu și părinții săi au făcut-o în Statele Unite ale Americii. Irinel a fost însoțit atunci de iubita lui de la acea vreme, Romanița Iovan. Exact despre acest capitol a vorbit Irinel Columbeanu, care a avut o idee inspirată de certificatul verde. Acesta a introdus un cod QR în paginile sale prin care cititorul va avea acces la o filmare făcută de Irinel Columbeanu în Statele Unite ale Americii.

Irinel Columbeanu, „mutare” de zile mari in plina pandemie de coronavirus
Irinel Columbeanu, „mutare” de zile mari in plina pandemie de coronavirus

Invenția cu care Irinel vrea să dea lovitura

Cititorul va scana cu telefonul său mobil codul respectiv și imediat va fi redirecționat către filmarea cu care se mândrește Irinel Columbeanu. „Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră.

Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au fost împreună încă din 1986, pe când el avea 28 de ani, iar ea 21. Povestea lor de dragoste a durat zece ani, dar relația lor de prietenie a devenit mult mai puternică și cei doi au rămas în relații excelente până în ziua de astăzi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...