Irinel Columbeanu, în alertă. Nu reuşeşte să dea de Monica Gabor şi Irinuca (exclusiv)

Ana Anitoiu, Alexandra Chiric 30.07.2021, 16:32

Irinel Columbeanu trece prin momente neplăcute în ultima vreme. El a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact că nu are liniște în ultima perioadă, de când a aflat că Monica Gabor s-a despărțit de milionarul Mr. Pink, după zece ani de relație. Fostul milionar de la Izvorani nu reușește să dea de fosta lui soție și de fiica lor, Irina.

Irinel Columbeanu, după despărțirea Monicăi Gabor: ”Mă frământă situația în sine!”

Fostul milionar de la Izvorani a spus că situația îl îngrijorează, având în vedere viitorul fiicei sale, Irina, acum în vârstă de 14 ani. Irinel Columbeanu a spus că deși este finalul lunii iulie, încă nu are un program stabilit cu fiica lui pentru această vară.

“Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița.

Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală”, a spus Irinel Columbeanu, pentru redacția Playtech-Impact.

Irinel Columbeanu, in alerta. Nu reuseste sa dea de Monica Gabor si Irinuca (exclusiv)
Monica Gabor si Irinel Columbeanu, alaturi de fiica lor

Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor și Mr. Pink

De asemenea, Irinel Columbeanu și-a făcut cunoscută opinia cu privire la despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. El crede că cei doi se vor împăca și că această separare este de fapt doar un moment de revalidare.

”Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi.

Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă. Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, despre ce i-a spus fiica lui

Totodată, Irinel Columbeanu a spus că în cea mai recentă convorbire pe care a avut-o prin Skype cu fiica lui, în urmă cu două săptămâni, Irina i-a făcut un anunț surprinzător. La vârsta de 14 ani, adolescenta are o ocupație inedită.

“Irina mi-a spus acum două săptămâni că scrie la o carte. Deja ajunsese la peste 20.000 și ceva de cuvinte. Nu știu despre ce anume este cartea și eu sunt curios. Scrie în limba engleză. Acum vorbim de la autor la autor, ce să mai”, a spus Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Ce a făcut modelul după separare

Recent, Monica Gabor și sora ei, Ramona, au fost surprinse singure într-o vacanță în Grecia. Apoi, fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a mai plecat în Statele Unite ale Americii, ci în Dubai, unde este stabilită sora ei. În plus, modelul a șters pozele de pe Instagram în care apărea Mr. Pink și fiul lui.

Despărțirea intre Monica Gabor și Mr. Pink a fost confirmată recent pentru paytech.ro de fostul handbalist Paul Mantea, prieten de familie cu Moni. ”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a spus el.

Alte surse au spus că Monica Gabor, în vârstă de 33 de ani, i-a înapoiat lui Mr. Pink o parte din bijuteriile pe care milionarul i le dăruise, în valoarea de sute de mii de euro. Modelul a păstrat câteva bijuterii, dar nu le mai poartă, ci le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut și cu cele pe care i le-a dăruit Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...