Irinel Columbeanu confirmă că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. „El s-a enervat”

Andra Daoud 23.05.2022, 21:06
Irinel Columbeanu confirmă că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. „El s-a enervat”

Monica Gabor este într-o relație, de ceva timp, cu milionarul chinez cunoscut drept Mr. Pink. S-au făcut multe speculații pe seama faptului că românca și afaceristul s-au căsătorit în secret, însă Monica nu a confirmat niciodată acest lucru. A dat-o însă de gol fostul soț, Irinel Columbeanu, care a confirmat că Monica este, de ceva timp, Mrs. Pink.

Irinel Columbeanu confirmă că Monica și Mr. Pink sunt căsătoriți

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, iar ea a plecat peste Ocean, unde s-a stabilit definitiv. Fosta soție a afaceristului de la Izvorani și-a găsit fericirea în SUA în brațele milionarului chinez Mr. Pink. Ulterior, Monica Gabor a luat-o și pe fiica sa și a lui Irinel, Irina, pentru a locui împreună cu ea și cu partenerul ei în America.

Decizia de a o lăsa pe Irina să se stabilească pe continentul american nu a fost deloc una ușoară pentru Irinel Columbeanu. Afaceristul a povestit, în cadrul unui podcast, că i-a fost destul de greu să plece din SUA fără fata sa și a mai lăsat să-i scape un alt detaliu interesant: Monica și Mr. Pink sunt căsătoriți de ceva timp. Irinel s-a referit la Monica drept „soția lui Pink”.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale… La vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, i-a dezvăluit Irinel Columbeanu lui Ameri Nasrin, în podcastul acesteia.

Irinel Columbeanu confirma ca Monica Gabor s-a casatorit cu Mr.Pink. El s-a enervat
Monica Gabor si Mr. Pink isi cresc impreuna copiii in America

Mr. Pink a împiedicat-o pe Monica să devină actriță?

Monica Gabor avea o carieră de model în momentul în care s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, dar visa să devină un star la Hollywood. A primit chiar și o propunere din partea unui regizor cunoscut în acest sens și a plecat peste Ocean pentru a-și împlini visul american.

Planul de acasă nu s-a potrivit cu cel „din târg”, pentru că ulterior l-a cunoscut pe Mr. Pink, care s-ar fi opus vehement ca ea să joace în filme. Dezvăluirea a fost făcută tot de fostul soț. Irinel Columbeanu a povestit, în cea de-a treia carte din autobiografia sa, intitulată „Chintesența”:

„Regizorul american Mick Davis, de fapt scoțian care trăia în Los Angeles și care făcuse un film și în România, o râcâi pe Monica să vină la Hollywood și să încerce să devină actriță, deoarece el cunoștea acolo toate butoanele ce trebuiau apăsate în acest scop.

Ochiul său regizoral îi spunea că Monica ar fi avut o șansă, iar Mick pretinse că va putea și că voia să o ajute. Ili nu se opuse. (…) Mick se și grăbi să îi trimită pe e-mail lui Ili un proiect de buget baban de film, cu Monica în rolul țigăncușei.”

Proiectul despre care vorbește Irinel Columbeanu nu s-a mai concretizat, deoarece Monica l-a cunoscut pe Mr. Pink care, spune afaceristul român, s-a opus vehement ca ea să devină vedetă la Hollywood și i-a cerut să se implice în afacerile lui.

Urmăriți Impact.ro și pe