Irinel Columbeanu are covid, a sunat la ambulanță să-l ducă la spital. În ce stare se află acum

Stan Filon, Cristi Ionică 23.09.2021, 15:55
Irinel Columbeanu are covid, a sunat la ambulanță să-l ducă la spital. În ce stare se află acum

Irinel Colmbeanu a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Cel care a sunat la ambulanță a fost chiar fostul om de afaceri, care s-a simțit rău în ultimele zile. După ce a încercat să se trateze acasă, Irinel Columbeanu a fost nevoit să ceară ajutor, după ce situația a văzut că scapă de sub control.

Irinel Columbeanu are covid

Așadar, Irinel Columbeanu a fost internat de urgență la Spitalul Ilfov pentru a primi ajutor după ce s-a infectat cu coronavirus, potrivit ciao.ro. Fostul om de afaceri nu se află într-o stare foarte gravă, ci primește îngrijiri medicale în salon, nefiind nevoie să fie intubat.

Irinel Columbeanu trece prin momente grele de câțiva ani, de când a pierdut toată averea sa colosală. În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de 150 de milioane de euro, însă a făcut investiții din ce în ce mai proaste, astfel încât a ajuns la sapă de lemn.

Irinel Columbeanu are covid
Irinel Columbeanu are covid

Fostul milionar, ajuns la sapă de lemn

Din vila impunătoare de la Izvorani, pe care a împărțit-o în anii trecuți cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, a ajuns să locuiască într-un apartaent cu două camere, în Colentina. Chiar și chiria pentru acest apartament este destul de greu de achitat de fostul milionar în euro. Și-a acceptat soarta și cu toate acestea se declara o persoană împlinită.

”Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie. Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit”,  declara acesta într-un interviu acordat sursei citate.

Plin de vedete la spital

Mai multe persoane publice au ajuns în ultima perioad la spital, după ce s-au infectat cu coronavirus. Printre acestea se numără cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, cântăreața Viorica de la Clejani, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, dar și Loredana. Mulți dintre ei au fost deja externați.

Petrică Cercel însă a decedat zilele trecute la Spitalul Județean Ilfov, unde a petrecut ultimele săptămâni din viațăinternat. Artistul s-a infectat cu coronavirus la o nuntă unde a cântat. Întreaga sa trupă a fost infectată, însă doar el a avut complicații care s-au dovedit a fi mortale, într-un final.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...