Irina Tănase, văzută la un atelier de rochii de mireasă după despărţirea de Liviu Dragnea. Ce planuri are tânăra

Badea Violeta 02.03.2022, 14:50

Irina Tănase nu traversează deloc o perioadă bună. La sfârșitul anului trecut, tânăra s-a despărțit de Liviu Dragnea, deoarece aceasta ar fi avut o relație clandestină cu un fost iubit de-al său. Fostul lider al social democraților nu a putut să treacă peste acestă trădare, așa că a decis să încheie relația pe care o avea cu blondina. După separare, fosta parteneră a politicianului a suferit enorm, însă acum a fost surprinsă la un atelier de rochii de mireasă. Iată ce planuri are!

Irina Tănase, surprinsă la un atelier de rochii de mireasă

Irina Tănase și Liviu Dragnea au format un cuplu timp de patru ani. Între cei doi există o diferenţă de 30 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să fie fericiți. Mai îndrăgostit ca niciodată, fostul lider PSD s-a mândrit cu partenera sa chiar și la marele congres al pesediștilor.

Ulterior, acesta s-a dus după gratii, iar Irina a suferit cumplit în toți acești ani. Însă, relația dintre cei doi s-a răcit și a ajuns la un punct final abia atunci când Liviu Dragnea a părăsit închisoarea.

Motivul pentru care fostul lider al Partidului Social Democrat ar fi părăsit-o pe Irina Tănase ar fi un presupus amantlâc de-al blondinei. Au trecut trei luni de la separare și toată lumea se întreabă ce mai face tânăra.

Ei bine, aceasta a fost surprinsă, recent, la un atelier de rochii de mireasă, dar nu pentru că ar avea de gând să se căsătorească, ci pentru că o cunoaște pe patroana de acolo, potrivit evz.ro.

Irina Tanase
Irina Tanase

Irina Tănase, probleme cu oamenii legii

În imaginile surprinse de paparazzi se poate observa că fosta iubită a lui Liviu Dragnea și-a parcat bolidul ilegal. Aceasta a intenționat să lase mașina cât mai aproape de atelierul prietenei sale, însă Poliția Locală a Sectorului 1 se afla în zonă și i-a observat mașina.

Blondina a fost nevoită să se întoarcă la autoturism pentru a le explica agenților de ce a parcat neregulamentar. Din fericire pentru blondină, aceștia s-au arătat înțelegători și nu i-au acordat nicio sancțiune, însă i-au transmis să parcheze într-un loc permis. După ce s-a conformat, Irina Tănase s-a întors în atelier, loc în care a mai stat ceva vreme.

Sursa foto: evz.ro

Urmăriți Impact.ro și pe