Irina Tănase și mama sa, video viral pe internet despre fostul lider PSD. Cum arată soacra lui Dragnea. Foto

Redacția IMPACT 05.03.2020, 13:52
Irina Tănase și mama sa, video viral pe internet despre fostul lider PSD. Cum arată soacra lui Dragnea. Foto

Imaginile publicate pe Instagram de către Irina Tănase, când e alături de mama ei, au devenit virale, în mediul online. Cele două au o conversație cât se poate de sinceră, în care este adus și numele fostului lider PSD. Soarcra lui Liviu Dragnea nu e așa cum și-o imaginau mulți, fiind foarte deschisă despre relația fiicei sale, cu politicianul încarcerat la Rahova.

Irina Tănase și mama sa, video viral pe internet despre fostul lider PSD

Povestea de dragoste dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a început în anul 2013, iar cei doi au fost de nedespărțit, până la condamnarea acestuia la închisoare. Chiar și în aceste condiții, Irina a acceptat ce i-a rezervat destinul. Astfel că, a continuat și să îl viziteze pe fostul lider social-democrat la Penitenciarul Rahova. Mai mult, legătura dintre cei doi pare să fie de neclintit, mai ales că urmau să facă nunta, înainte ca politicianul să fie trimis la închisoare.

Irina Tănase și mama sa, video viral pe internet despre fostul lider PSD. Cum arată soacra lui Dragnea. Foto
Imaginile cu Irina Tănase și mama ei au devenit virale în mediul online, într-un timp foarte scurt

În condițiile date, pentru mulți ar părea că e o relație imposibilă, fie una sortită eșecului. Însă, necazurile i-au apropiat și mai mult pe aceștia, pentru că își doreau să își unească destinele cât mai rapid. Din luna mai a anului trecut, când politicianul a fost încarcerat, și Irina i-a fost mai aproape.

Cum arată soacra lui Dragnea

Totodată, până de curând aceasta nu oferea atât de multe detalii, în mediul online, despre relația cu fostul lider social-democrat, potrivit știrileprotv. Acest aspect s-a schimbat total, atunci când Irina a purtat o conversație deschisă, transmisă pe Instastory, alături de mama ei. Cele două afișează o mină optimistă. Iar pentru a fi în ton sezonul primăverii, mama și fiica s-au accesorizat cu desene similare cu fluturi.

Imaginile transmise fanilor prin intermediul contului său de Instagram au devenit virale pe în mediul online. Irina Tănase obișnuia să posteze fotografii și cu diverse cadouri pe care le primea din partea social-democratului închis în Penitenciarul Rahova, din Capitală.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe