Irina Tănase, apariție neașteptată pe internet. Ce mesaj a transmis fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Badea Violeta 21.03.2023, 15:08

După despărțirea de fostul lider PSD, Irina Tănase a devenit mult mai activă pe rețelele sociale. Chiar și de curând, blondina a distribuit în mediul online o fotografie rară cu ea zâmbind. Tânăra se afla într-o mulțime de oameni, iar ca postarea sa fie completă a scris și un mesaj plin de subînțeles, ce i-a pus pe gânduri pe internauți. Iată ce a transmis fosta iubită a lui Liviu Dragnea!

Irina Tănase a publicat pe internet o fotografie cu ea zâmbind. Ce a scris în dreptul imaginii

La sfârșitul anului 2021, Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea. Asta pentru că fostul lider al PSD bănuia că blondina calcă strâmb de mai multă vreme.

Mai mult decât atât, politicianul ar fi angajat chiar și un detectiv care să-i confirme suspiciunile. Cu toate astea, tânăra a negat totul și a spus că acel schimb de mesaje dintre ea și un bărbat a fost fabricat.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă (…)”, a precizat, la acea vreme, Irina Tănase.

Citește și Ies la lumină noi detalii din relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase. „A înțeles multe, deși era foarte tânără”!

Postarea Irinei Tanase
Postarea Irinei Tanase

Ce a transmis Irina Tănase în mediul online

Acum, la mai bine de un an de zile de la despărțire, Irina Tănase a distribuit pe rețelele sociale un mesaj care pare că îi este adresat fostului său partener de viață.

„Găsește-l pe singurul care zâmbește din inimă în toată mulțimea”, a scris, pe pagina sa oficială de Instagram, Irina Tănase.

În prezent, Liviu Dragnea ar avea o iubită nouă. Acesta s-a ar afla într-o relație cu o altă tânără. Ar fi vorba despre o șatenă în vârstă de 25 de ani, prietenă apropiată cu Irina Tănase.

Citește și Noua iubită a lui Liviu Dragnea a fost cea mai bună prietenă a Irinei Tănase. S-au cunoscut chiar la Irina acasă, cum a ajuns Oana să i-l fure. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...