Irina Rimes a recunoscut cum a ajuns să se căsătorească. ”A fost un complot!” Ce vedetă PRO TV a participat

Badea Violeta, Ozana Mazilu 25.07.2021, 13:33

Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre mariajul de numai un an pe care l-a avut cu Andi Bănică. Cântăreața a recunoscut cum a ajuns să se căsătorească, dar și care a fost adevăratul motiv al despărțirii.

Irina Rimes a recunoscut cum a ajuns să se căsătorească

Au trecut aproape patru ani de la divorțul dintre Irina Rimes și Andi Bănică. Cântăreața a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruţă și a vorbit deschis despre începuturile acelei relații, dar și despre motivele care au dus la despărțire. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe Andi în Republica Moldova.

La acea vreme, Irina participa la emisiunea Fabrica de Staruri, care era un show foarte cunoscut, dar și extrem de strict. Solista a povestit că regula era să stai timp de trei luni închis într-o casă. Cei doi s-au descurcat foarte bine și au rămas până la final în show. După ce emisiunea s-a terminat și a ajuns acasă, Irina a primit un apel suspect de la Cristi Tabără.

Acesta i-a transmis că trebuie să ajungă în România pentru a semna un contract important cu o casă de discuri. Solista și-a dat seama că e o șansă bună și s-a hotărât să vină în țara noastră. Ceea ce a urmat atunci, la sosirea în România, a lăsat-o fără cuvinte pe frumoasa și talentata cântăreață.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine” a spus artista, povestind că el a cazat-o într-un hotel din Bucureşti.

„De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el aşa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu”, a dezvăluit Irina.

Irina Rimes a spus adevarul despre divortul de Andi Banica
Irina Rimes a spus adevarul despre divortul de Andi Banica

Irina Rimes a spus adevărul despre divorțul de Andi Bănică

Irina Rimes a demontat zvonurile apărute în presă legate de motivele divorțului dintre ea și Andi Bănică. Cântăreața susține că Andi nu a înșelat-o, așa cum s-a scris în media, iar motivul divorțului a fost cu totul altul. Amintim că cei doi au fost căsătoriți doar un an,iar în 2017 au decis să se despartă.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine.

Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil’, a precizat Irina Rimes.

Cătălin Măruță a întrebat-o de ce s-au despărțit și ce nu a funcționat în relația lor. Cântăreața a explicat că oamenii se schimbă și la un moment dat în viață, vor altceva. Vedeta a mai subliniat încă o dată că nu e nimic adevărat din ce s-a scris.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...