Irina Mohora şi-a recuperat silueta de dinainte de naştere. Cum arată acum vedeta de la TVR 1 (Exclusiv)

Ioana Bucur 17.06.2022, 23:55
Irina Mohora şi-a recuperat silueta de dinainte de naştere. Cum arată acum vedeta de la TVR 1 (Exclusiv)

Irina Mohora şi-a recuperat silueta de dinainte de naştere. Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech- Impact.ro, frumoasa prezentatoare de la TVR 1 a dezvăluit cum a reușit să scape atât de ușor de kilogramele acumulate pe timpul sarcinilor. A topit 20 de kilograme, chiar în perioada în care a alăptat.

Cum a slăbit Irina Mohora după cele două sarcini

Irina Mohora este o femeie împlinită. Vedeta TVR 1 a fost admirată pentru silueta ei atât după prima naștere, la Zian, cât și acum, la 10 luni de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Zara, mai ales în condițiile în care, în cea de-a doua sarcină, a luat în greutate în jur de 20 de kilograme.

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech- Impact.ro, vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale.

„La Zara a fost dublu decât la Zian. Se spune că la fetițe e un pic mai greu, ești mai rotunjoară. În cazul meu așa a fost. Adică la Zian am luat 10 kilograme, socotiți voi la cam câte am ajuns la finalul celor nouă luni cu Zara. Dar le-am dat foarte repede jos. În două luni de zile, după nopți nedormite și alăptat, s-au „evaporat”. Pentru mine este firesc și de ce spun că este firesc, pentru că sincer nu am făcut nimic special în acest sens.

Este noroc și așa sunt eu. Cred că se datorează faptului că alăptez. Mămicile care alăptează știu, mănânci mult ca să poți să ai lapte. Cred că este noroc”, a povestit Irina Mohora pentru playtech.ro.

Irina Mohora şi-a recuperat silueta de dinainte de naştere. Cum arată acum vedeta de la TVR 1 (Exclusiv)
Irina Mohora

„Îmi place să mănânc”

Irina Mohora a recunoscut că a aplicat și un truc. Este vorba despre un regim alimentar pe care l-a conceput cu ajutorul unor specialiști și care o ajută la alăptat, dar și la redefinirea siluetei.

„Ce am primit eu ca sfat, de la un medic pediatru foarte în vârstă, după care am mai auzit și de la alți medici pediatrii mai din generația noastră, ca să zic așa. Am primit o dietă. Cu această dietă, dacă alăptezi exclusiv, copilul nu va face colici. Testată și pe Zian, testată apoi pe Zara, dieta am recomandat-o tuturor prietenelor mele și niciun copil nu a avut colici.

Cred că această dietă, sau să îi zicem mai bine regim alimentar, pentru că atunci când alăptezi nu poți să ții dietă căci rămâi fără lapte, probabil m-a ajutat cumva să dau și din kilograme. Dar acest capitol pot să zic că mereu am fost o slăbănoagă și am mâncat mult.

Chiar avem o glumă în gașca mea: „Atenție că vine Irina la masă”. Îmi place să mănânc”, ne-a mai declarat tânăra mămică, completând că nu este o dietă drastică, ci doar una în care mămicile care alăptează trebuie să scoată din meniu anumite alimente care le-ar putea dăuna sugarilor.

Este o dietă care acum este destul de cunoscută, să nu mănânci deloc anumite lucruri, absolut deloc, primele trei luni de zile. Până treci de perioada critică, după care ușor-ușor îți introduci niște alimente în meniu până când ajungi la un meniu normal. Eu am renunțat la fasole, varză și alte produse de genul”, a mai spus vedeta, pentrus sursa citată.

Întregul interviu poate fi citit AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...