Irina Margareta Nistor a spus adevărul despre Julia Roberts. „S-a purtat mizerabil”. A povestit tot episodul cu marea actriță

Mihnea Tălău 18.03.2023, 15:04
Irina Margareta Nistor a spus adevărul despre Julia Roberts. „S-a purtat mizerabil”. A povestit tot episodul cu marea actriță

Pentru mulți români, vocea inconfundabilă a criticului de film Irina Margareta Nistor rămâne primul contact cu lumea minunată a filmelor occidentale, în spatele cortinei de fier. Acum, ea a vorbit despre premiile Oscar 2023 și despre filmele care vor concura anul acesta pentru prestigioasele statuete. Irina Margareta Nistor va prezenta publicului din țara noastră premiile Oscar 2023, care vor avea loc în noaptea de duminică spre luni.

O caracterizare dură făcută Juliei Roberts

În emisiunea lui Radu Buzăianu ea a vorbit despre filmele din 2023, totodată amintind și despre discursurile care au impresionat-o cel mai mult de-a lungul timpului.

În această ordine de idei, ea i-a făcut o caracterizare dură Juliei Roberts. Irina Margareta Nistor a recunoscut că a fost impresionată inițial de un discurs ținut de Julia Roberts în 2001, când actrița a luat premiul pentru interpretarea din Erin Brokovich.

„Pot să spun care este discursul care m-a păcălit cel mai mult. A fost cel al Juliei Roberts, care a venit și a râs și toată lumea a zis că este un râs contrafăcut și eu am zis Sunteți răi, e minunată. Până am cunoscut-o de-adevăratelea și am înțeles că ei aveau dreptate. E un personaj antipatic în realitate și mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea, adică le văd dar nu mai am aceeași afecțiune.

Eram la San Sebastian, s-a purtat mizerabil cu propriul ei public, n-a vrut să dea autografe. La final, trebuia să prezinte închiderea și ea a spus că la ea în contract nu scrie așa ceva și au stat să tocmească cu ea 15 minute. Mofturi din-astea nepermise”, a povestit Irina Margareta Nistor, potrivit ziare.ro.

Președintele Zelenski a cerut să vorbească la Premiile Oscar 2022
Premiile Oscar 

Doamna care a dublat „Pe aripile vântului” pe casete în România

Ea tradus în perioada comunistă peste 3000 de filme, aduse pe ascuns în România. Și esteste doar o mica parte dintre cele câteva zeci de mii pe care criticul de film le-a vizionat de-a lungul timpului. În amintirea multora, Irina Margareta Nistor rămâne vocea care însoțea filmele cu Chuck Norris, dar cel mai mult îi place să se recomande drept – Doamna care a dublat „Pe aripile vântului” pe casete în România.

Duminică noaptea, criticul de film va prezenta publicului din țara noastră premiile Oscar 2023.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...