EXCLUSIV

Irina Loghin a ignorat sfatul medicului, după operație, și a venit la botezul nepoatei: „Am exagerat. Nu suport să stau în pat, înnebunesc”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 13.02.2023, 17:57

Irina Loghin (83 de ani) a suferit o operație de hernie de disc cu doar două zile înainte de botezul Anei Alexandra, nepoțica ei. Artista nu putea rata un astfel de eveniment, așa că a trecut peste sfatul medicului, care îi recomandase repaos total. Fire sportivă, Irina a mărturisit în exclusivitate că speră să revină cât mai repede pe scenă, în lumina reflectoarelor.

”Nu se știe când voi reveni, depinde cum mă simt”

Irina Loghin a fost toată viața o fire sportivă, iar operația de hernie de disc, suferită în urmă cu doar câteva zile, îi dă mari bătăi de cap, dat fiind faptul că va trebui să renunțe la scenă pentru o perioadă de timp, până când se va recupera complet. Artista, care va împlini în acest an șase decenii de la debut, speră însă să revină cât mai repede la activitatea sa muzicală: „Sper ca mă voi recupera destul de repede, pentru că sunt o fire sportivă. Nu se știe când voi reveni, depinde cum mă simt. Eu vreau să mă ridic cât mai repede, dar nu am voie. Nu suport să stau în pat, înnebunesc, dar de ce mi-a fost greu în viața asta, de asta am parte acum”, a mărturisit pentru Impact.ro, Irina Loghin.

„Mi-a fost destul de greu”

Irina Loghin s-a operat cu doar două zile înaintea botezului nepoatei, și, cum n-a vrut să rateze un astfel de eveniment, pe care-l aștepta de-o viață, a fost și ea prezentă. Nașii micuței sunt Alina și Romeo Negoiașa, de la trupa Alesis, eveniment la care au mai participat, printre alții, Fuego, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu și Matilda Pascal Cojocărița: „Sunt bine, trebuie doar să respect indicațiile medicului. Dar, am exagerat puțin, mi-a fost destul de greu. Erau doar două zile după operație, la botez”, ne-a mai spus Irina Loghin.

Aleargă prin parcuri: ”Mișcarea este sfântă”

Până la această vârstă, Irina Loghin a fost obișnuită să facă în fiecare dimineață multă mișcare, fie alergând prin parcuri, fie pur și simplu mergând, mai încet sau mai repede, după cum îi permitea starea sa de sănătate. Irina Loghin se numără printre vedetele care au încurajat permanent ideea de mișcare în aer liber, și nu de puține ori ea a susținut public acest lucru: „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”. De asemenea, în ceea ce privește alimentația ei, Irina Loghin a renunțat de ceva vreme la carnea de porc, pe care a înlocuit-o cu preparatele din pește.

Urmăriți Impact.ro și pe