Irina Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă superbă. La 14 ani arată ca o variantă blondă a mamei sale

Iancu Andreea 27.09.2021, 20:24

În urma poveștii de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a rezultat o minune de copil, fiica celor doi, Irinuca. Deși aceasta a fost ținută departe de ochii curioșilor, având o copilărie discretă, petrecută în mare parte și în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește și în prezent alături de mama sa, Irina Columbeanu a devenit o adolescentă superbă, ce se bucură de vârsta de 14 ani. Fiica fostului cuplu se afișează adesea pe rețelele de socializare, unde fanii au putut descoperi că aceasta pare varianta blondă a mamei sale, asemănarea dintre cele două fiind izbitoare.

Irina Columbeanu, o adolescentă superbă, de 14 ani. Tânăra seamănă incredibil de mult cu mama sa

Dincolo de scandalurile în care au fost implicați Irinel și Monica după divorț, cuplul se poate mândri cu cel mai frumos lucru pe care l-au reușit împreună: fiica lor. Irina Columbeanu era mai ieri o copilă, care părea să îi semene mai degrabă fostului om de afaceri, însă astăzi tânăra, în vârstă de 14 ani, s-a transformat într-o adolescentă superbă, care seamănă enorm cu mama sa. Deși este destul de discretă în mediul online, publicând rar fotografii, Irinuca a postat de curând imagini în care apare într-o rochie specială, de ocazie.

Copila a uimit internauții cu apariția sa diafană, după ce a îmbrăcat o rochie albă lungă, datinată, accesorizată cu sandale cu pietre și o poșetă cu ștrasuri. Ținuta inedită a fost completată de un colier, cercei și ceasul de la mâna tinerei, care a fost felicitată de mulți urmăritori. Postarea sa a strâns aproape 12,5 mii de aprecieri și 250 de comentarii. Cea care a dezvăluit motivul pentru care Irina Columbeanu a purtat această ținută specială a fost chiar Ramona Gabor, una dintre surorile Monicăi. Mătușa Irinucăi a felicitat-o pe nepoțica sa, apreciând vestimentația ce urmează să fie purtată cu ocazia balului de către adolescentă.

My gorgeous niece ❤️ you looked stunning to your Homecoming Dance (n.r. „Draga mea nepoată arăți minunat în rochia de bal”), i-a scris Ramona Gabor, mătușa sa.

Irina Columbeanu a devenit o adolescentă superbă, la 14 ani
Irina Columbeanu, o prezență spectaculoasă, la 14 ani

„Te-ai transformat într-o persoană atât de inteligentă, distractivă și bună”

Pe data de 18 ianuarie, anul acesta, Irina Columbeanu a împlinit 14 ani, devenind oficial o adolescentă în toată regula. Tânăra a fost răsfățată de mama sa cu cadouri, încă cea mai frumoasă urare a primit-o de la Monica Gabor în mediul online. Fostul fotomodel a scris un text emoționant, plin de iubire pentru copila sa, de care este extrem de mândră.

La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit în urmă cu 14 ani când ți-am dat naștere, iar de-atunci nu m-a mai părăsit. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești mai mult și mai mult. Te-ai transformat într-o persoană atât de inteligentă, distractivă și bună care are atât de multe de făcut în viață. Sunt încântată să văd ceea ce îți rezervă viitorul. O zi de naștere minunată și fie ca toate dorințele tale să devină realitate!, a fost mesajul Monicăi Gabor cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...