Ireal ce a pățit Lora la filmarea unui videoclip. A asistat și Mira: „Simțeam pulsul în tot corpul”

Beatrice Dumitru 18.05.2023, 15:15
Ireal ce a pățit Lora la filmarea unui videoclip. A asistat și Mira: „Simțeam pulsul în tot corpul”

Lora este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. Aflatî în lumina reflectoarelor de aproape 20 de ani, ea are zeci de piese muzicale care au cucerit topurile. Dar pentru a fi mereu în prim plan, s-a confruntat și cu momente dificile, iar unul s-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru un videoclip, ceea ce a făcut-o să își reconsidere obiceiurile alimentare.

Ce a pățit Lora la filmările pentru un videoclip

Lora, îndrăgita artistă, a fost invitata celor doi prezentatori ai matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. Frumoasa interpretă le-a făcut mărturisiri inedite celor doi prezentatori despre cariera sa și nu numai.

De când este în lumina reflectoarelor, Lora s-a confruntat cu tot felul de situații mai puțin plăcute. Artista a dezvăluit un moment dificil de la filmările unui videoclip, la care a asistat și Mira, și care a făcut-o să își reconsidere obiceiurile alimentare.

Ireal ce a pățit Lora la filmarea unui videoclip. A asistat și Mira: „Simțeam pulsul în tot corpul”
Lora, la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”.

„Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru. M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port pentru videoclip. Mi-am spus: „Clar, este ceva în neregulă cu mine!”. … Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva”, a povestit Lora la matinalul „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, de la Radio Impuls și Kanal D2.

Trei lucruri care o fac fericită pe Lora

Lora se declară împlinită atât pe plan profesional, cât și personal, alături de iubitul său Ionuț Ghenu, și a mărturisit  care sunt cele trei lucruri care o fac, astăzi, fericită: fanii, banii și anii.

Fanii, pentru că mă iubesc necondiționat, banii, pentru că îmi amintesc cât de capabilă am fost. Pentru mine faptul că am o situație mai OK acum înseamnă că am muncit și am reușit, înseamnă că a fost corect cum am gândit. Anii, pentru că iubesc etapa asta a vieții mele, pentru că vine cu atât de multă experiență. Nu mi-am pierdut entuziasmul și curiozitatea, nu o să mi le pierd. Se pare că sunt dintr-un aluat foarte bun, mulțumesc Universului pentru asta„, a afirmat Lora.

Lora, despre secretul siluetei sale

Tocmai pentru că este urmărită cu atenție de fanii ei, Lora are mare grijă la felul în care arată și se laudă cu o siluetă de invidiat. Artista are un stil  de viață sănătos și consumă mai puțină proteină animală.

„Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des”, a spus Lora.

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste de opt ani cu Ionuț Ghenu, iar împreună muncesc de zece ani. La începutul relației lor, multe zvonuri au circulat și s-a speculat că au fost amanți. Înainte de a avea o relație cu acesta, Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu Dan Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...