ÎPS Teodosie, amendat de trei ori în aceeaşi zi. Poliţiştii l-au surprins pe stradă, deşi trebuia să stea în carantină. Ce amenzi a primit

Nicu Stan 24.01.2022, 16:24
ÎPS Teodosie, amendat de trei ori în aceeaşi zi. Poliţiştii l-au surprins pe stradă, deşi trebuia să stea în carantină. Ce amenzi a primit

ÎPS Teodosie a fost amendat de trei ori în aceeaşi zi. Poliţiştii l-au surprins susținând o slujbă la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, participând la un eveniment cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, după care a fost surprins pe stradă, deși trebuia să stea în carantină. Ce amenzi a primit fața bisericească.

Arhiepiscopul Tomisului, amendat de 3 ori în aceeași zi. ÎPS Teodosie ar fi trebuit să stea în carantină

ÎPS Teodosie a fost amendat de trei ori în aceeași zi din cauză că a încălcat reguile impuse de pandemia de coronavirus. Fața bisericească a intrat în contact direct cu o persoană depistată pozitiv la coronavirus, astfel că ar fi trebuit să stea în carantină.

ÎPS Teodosie a fost amendat pentru prima dată după ce a susținut slujba la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”.

IPS Teodosie, amendat de trei ori intr-o zi
IPS Teodosie, amendat de trei ori intr-o zi

Primul comunicat al IPJ Cosntanța

„Astăzi, în jurul orei 8,00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanţa, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină, conform Legii 55/2020. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

ÎPS Teodosie, alt eveniment, încă o amendă

Apoi, arhiepiscopul Tomisului fost surprins la un eveniment organizat cu ocazia zilei de 24 ianuarie, pe faleza Cazinoului din Constanța, astfel că a fost din nou amendat de oamenii legii.

„Astăzi, în jurul orei 11,00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a anunțat Poliția Constanţa.

Al treilea eveniment, a treia amendă

IPS Teodosie a primit a primit cea de-a treia amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost surprins la Centrul Eparhial Tomis la conferinţa ”România, vechea vatră a Europei”, susţinută în Sala Magna de către acad. prof. Constantin Barbu.

„Astăzi, în jurul orei 14.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanţa, participând la un eveniment, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, potrivit News.ro.

De când trebuia să stea ÎPS Teodosie în carantină

DSP dispuse măsura carantinării lui ÎPS Teodosie începând cu data de 20.01.2022. De asemenea, la începutul pandemiei, ÎPS Teodosie a avut constant poziţii care au îndemnat oamenii să nu mai repecte regulile sanitare instituite de autorități.

ÎPS Teodosie s-a făcut remarcat ultima dată de Bobotează, când a chemat 20.000 de oameni la slujbă. „Dacă anul trecut nu ne-am infectat peste 10.000, câți au fost la Bobotează, nici anul acesta nu vom avea cazuri”, spunea arhiepiscopul Tomisului.

Urmăriți Impact.ro și pe