FOTO EXCLUSIV

Ipostaza unică în care a fost surprins Victor Ponta. Cum s-a afișat alături de fiica sa la un celebru fast-food din Capitală. FOTO EXCLUSIV

Redacția IMPACT 29.03.2023, 13:44

Victor Ponta, fostul premier al României, nu mai apare atât de des în lumina reflectoarelor. Însă, aceasta își continuă viața politică, fiind în prezent președinte al Partidului PRO România. Cu toate astea, fostul lider PSD nu îşi neglijează nici familia indiferent cât este de ocupat. Recent, Victor Ponta a fost surprins într-un celebru fast-food din Capitală alături de fiica sa, însă hainele l-au trădat. Ipostaza jenantă în care a fost fotografiat cunoscutul politician!

Cum a fost fotografiat Victor Ponta

Victor Ponta nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți politicieni de la noi din țară. De altfel, între anii 2012 şi 2015, acesta a ocupat și funcția de prim-ministru al țării.

Victor Ponta nu este însă numai un politician de succes, ci și un soț și un tată devotat. Acesta este căsătorit din anul 2008 cu Daciana Sârbu. Cei doi au împreună trei copii minunați, dintre care unul adoptat. Este vorba despre o fetiță pe nume Maria.

De curând, fostul premier al României a fost surprins de paparazzii Impact.ro alături de micuță la un celebru fast-food din Capitală. Politicianul a comandat de mâncare, apoi s-a așezat să-și savureze porția.

Însă, hainele l-au trădat pe Victor Ponta, dezgolindu-i o parte din posterior. Îmbrăcat casual, cu un tricou și o pereche de blugi, este cât se poate de vizibil că politicianul a dobândit câteva kilograme în plus, însă cu toate astea, soțul Dacianei Sârbu nu ezită să mănânce nesănătos.

Citește și Victor Ponta, afirmație deplasată la adresa lui Klaus Iohannis. Cu cine l-a comparat pe președintele României. „E ca și când mă pui să aleg între domnul Ciucă și Ion”!

Victor Ponta 4
Victor Ponta, fotografiat într-un fast-food din Bucuresti

Maria a fost adoptată în 2020

În anul pandemiei de coronavirus, Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, au adoptat-o pe Maria, fetița care apare și in imaginile din galeria foto. La vremea aceea, micuța avea doar șase anișori. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Daciana Sârbu a povestit cum a decurs prima întâlnire cu fetița.

„Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva.

Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple”, a povestit soția fostului premier al României.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Victor Ponta s-a întâlnit cu George Simion. Ce pregătește fostul premier!

Urmăriți Impact.ro și pe