Ipostaza în care a fost surprins fostul consilier al Elenei Udrea. Ștefan Lungu a atras atenția pe o stradă din București (Exclusiv)

Stan Filon 10.01.2023, 19:42

Poate vă întrebați ce mai face Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea? Ei bine, cel care a recunoscut că a cărat la viața sa sacoșe pline cu bani pentru fostul ministru al Turismului se bucură de libertate și face tot posibilul să nu încalce legea.

Ipostaza în care a fost surprins fostul consilier al Elenei Udrea

Ștefan Lungu s-a aflat în centrul atenției, în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a demarat procesul „Gala Bute”, cel în urma căruia fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost condamnată la închisoare. Ei bine, Ștefan Lungu a devenit foarte interesant pentru procurori, după ce a început colaborarea cu oamenii legii.

Recunoștea atunci senin că a cărat sacoșe cu bani pentru Elena Udrea și chiar a spus că fosta sa șefă l-a chemat la biroul ei pentru a-l instrui, atunci când a aflat că acesta fusese citat la DNA. Mai mult, i-a înmânat chiar și o hârtie pe care erau scrise întrebările care urmau să-i fie adresate de către procurorii DNA!

Ipostaza in care a fost surprins fostul consilier al Elenei Udrea
Ipostaza in care a fost surprins fostul consilier al Elenei Udrea

„Știam că sunt 200 de mii de euro”

„De la Gărdean, banii se duceau la Nastasia. Gărdean, fiind un prieten, m-a rugat să-i duc o pungă de plastic cu niște bani, domnului Nastasia. Știam că sunt 200 de mii de euro. I-am dat punga. Domnul Nastasia mi-a adus punga înapoi a doua zi. De la Gărdean mi s-a sugerat cui trebuie să dau ceva ca să poată să dea drumul la bani, banii lui. Singurul personaj în afară de Elena Udrea era Nastasia, nu exista un alt personaj care să poată să își pună semnătura”.

„Acolo am primit un bilețel cu ceea ce urma să fiu întrebat la DNA, bilețel primit de la doamna Udrea”, spunea Ștefan Lungu cu mai mulți ani în urmă într-o emisiune la Antena 3.

Ei bine, Ștefan Lungu a scăpat teafăr din dosarul în care Elena Udrea a fost încarcerată, iar acum face tot posibilul pentru a nu încălca legea. Paparazzy Playtech Știri l-au surprins prin nordul Capitalei, acolo unde se pare că a avut o urgență medicală. 

Ștefan Lungu și-a parcat mașina, după care a coborât și foarte conștiincios și-a plătit parcarea cu ajutorul aplicației „Am parcat”. Imediat cum și-a plătit parcarea, fostul consilier al lui Elena Udrea a fugit efectiv spre un cabinet stomatologic, lăsându-și mașina pe avarii, chiar dacă era parcată regulamentar.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...