Ionuț Dolănescu, mărturisire sinceră despre căsnicia cu Doinița. Se întâmplă chiar după 14 ani de la nuntă

Ioana Bucur 17.02.2022, 14:29
Ionuț Dolănescu, mărturisire sinceră despre căsnicia cu Doinița. Se întâmplă chiar după 14 ani de la nuntă

Au trecut nu mai puțin de 14 ani de când și-au jurat dragoste și fidelitate, pornind împreună în viață, ca o familie. Celebrul artist a făcut recent o mărturisire sinceră despre căsnicia cu Doinița, femeia alături de care a știut că va îmbătrâni de la prima lor întâlnire. Ce a avut de spus fiul regretatului Ion Dolănescu despre mama copiilor săi: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit?”

Ce spune Ionuț Dolănescu despre căsnicia cu Doinița

Ionuț Dolănescu s-a născut sub lumina reflectoarelor, moștenind „gene de aur” de la părinții săi: Ion Dolănescu și Maria Ciobanu, doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară ai României. A crescut în umbra lor și a devenit și el un nume important în industrie.

Viața lui s-a schimbat complet în Chișinău, unde a cunoscut-o pe Doinița, cea care i-a devenit soție. Ea cânta într-o prestigioasă orchestră, condusă chiar de către marele Nicolae Botgros. În 2008, cei doi își uneau destinele și porneau împreună în viață.

14 ani mai târziu, sunt părinții a trei copii ce le dau zi de zi motive de fericire și mândrie și formează un cuplu de admirat.

Când vine vorba despre soția lui, Ionuț Dolănescu nu este deloc zgârcit cu privire la cuvintele de laudă.

„Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!

Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Formula AS.

Ionuț Dolănescu, mărturisire sinceră despre căsnicia cu Doinița. Se întâmplă chiar după 14 ani de la nuntă
Ionuț Dolănescu

„În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi”

Artistul a dezvăluit că Doinița este și o gospodină desăvârștiă și o familistă convinsă. Este „liniștea, fericirea și viața mea”, adaugă el, recunoscând că fără ea nu ar fi reușit să aibă cariera de care se bucură acum.

„Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea.

Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a declarat artistul pentru Formula AS.

Doinița și Ionuț Dolănescu s-au căsătorit în 2008 și au împreună trei copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...